Triple Active Jour, acţiune triplă într-un singur gest

L’Oréal Paris vine, întotdeauna, în întâmpinarea noastră şi lansează crema multiprotectoareTriple Active Jour, un produs menit să ne răsfeţe chiar şi atunci când suntem pe fugă.
 
 
"Nu am niciodată timp, sunt mereu pe fugă. Nu îmi mai ofer nici măcar răgazul de a-mi savura ceaiul preferat cu lămâie. Nu mai am timp să-mi sun prietena, am început să-i dau sms de ziua ei...”. Te recunoşti?
 
Încercăm mereu să găsim soluţii care să ne ajute să economisim fiecare secundă. Dar, până la urmă ziua are tot 24 de ore şi de undeva trebuie să furi timp ca să poţi sta mai mult la serviciu sau în şedinţă.
 
Aşa că, multe dintre noi aleg să sară peste răsfăţul pe care şi-l ofereau cândva. Fură câteva minute din ceaiul de dimineaţă, încă vreo 3 minute din telefonul pe care îl dădeau acasă şi taie cu totul de pe listă rutina de îngrijire... În total 20 de minute!
 
Astăzi economia de timp pare importantă, ai câştigat minute preţioase, dar mâine cum va fi? Cu siguranţă prietena se va supăra, iar tenul se va revolta! 
 
 
L’Oréal Paris a lansat un produs pentru astfel de situaţii, menit să ne răsfeţe chiar şi atunci când suntem pe fugă.
 
Descoperiţi aşadar, noul Triple Active Jour, o cremă multiprotectoare cu vitamina E - pentru supleţea şi strălucirea tenului, cu ceramide - pentru stimularea producţiei naturale de lipide şi cu filtru UV pentru protecţia împotriva razelor UV şi a radicalilor liberi.
 
Încearc-o şi vei obţine rezultate incredibile!
  • Triple Active Jour hidratează durabil, protejează şi întăreşte capacitatea pielii de a reţine apa şi iluminează tenul.
 
Are un preţ senzaţional = 21,99 ron.

 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot