Ultima tendinţa în chirurgia estetică - intervenţiile chirurgicale asociate

Dacă în urmă cu câţiva ani vedetele noastre se ascundeau de ochii presei atunci când încercau să “păcălească” trecerea anilor cu ajutorul chirurgului estetician, în prezent chirurgia estetică, atât cea efectuată cu ajutorul bisturiului cât şi cea minim invazivă, reprezintă o realitate pe care vedetele nu se mai feresc să o arate întregii lumi.

 
Viorel Lis a dovedit că nu are nimic de ascuns faţă de presă, aşa că a acceptat provocarea şi a efectuat, în cadrul Centrului Medical Focus, în faţa camerelor de filmat, o injectare cu toxină botulinică pentru eliminarea ridurilor din zona frunţii şi a ochilor.
 
Fiecare dintre noi are zone ale corpului de care este mai puţin mândru – fie că este vorba despre nasul proeminent, sânii lăsaţi sau colăcelul din jurul abdomenului. Acesta este şi motivul pentru care cererile pentru intervenţiile chirurgicale estetice sunt în creştere de la o lună la alta.
 
Ce ne facem atunci când există mai multe zone ale corpului pe care ne-am dori să le retuşăm?
 
Rinoplastia, abdominoplatia, implantul mamar, toate acestea presupun anestezie şi timp de recuperare post operatorie mare, motiv pentru care suntem forţaţi să le realizăm la distanţă una faţă de cealaltă.
Însă, lucrurile s-au schimbat, iar remodelarea corpului nu a fost niciodată mai uşoară!

După mai multe stagii de pregătire în străinătate, dr. Călin Doboş aplică în România noi tehnici chirurgicale ce presupun combinarea mai multor intervenţii chirurgicale în una singură.

Cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale asociate scade semnificativ timpul de anestezie, de spitalizare dar şi de recuperare post operatorie. Cunoaşterea extrem de bine a tehnicii chirurgicale împreună cu îndemânarea chirurgului garantează o intervenţie chirurgicală asociată, cu rezultate spectaculoase”, a explicat dr. Călin Doboş, chirurg estetician în cadrul clinicii Hyperion, din Galaţi şi în cadrul Centrului Medical Focus, din Bucureşti.
 
Ce înseamnă intervenţii chirurgicale asociate?
  • Mărire de sâni cu lipoaspiraţie de talie – lipoaspiraţia taliei accentuează bustul iar mărire de sâni accentuează talia, astfel avem o intervenţie asociată cu avantaj dublu
  • Mărire de sâni cu rinoplastie
  • Lifting mamar cu lipoaspiraţie
  • Implant de gambă cu lipoaspiraţie de talie
  • Implant de fese cu lipoaspiraţie
  • Abdominoplastie cu lifting mamar
  • Abdominoplastie cu lifting facial
  • Abdominoplastie cu lipoaspiraţie
  • Liftinguri faciale asociate: clasic (cervico-facial), cu lifting 3D (centrofacial sau de pomeţi), cu lifting temporal şi blefaroplastii
În ultimul timp am avut pacienţi care solicită intervenţii asociate, mergând pe premisa conform căreia, dacă tot îşi iau concediu şi tot trec prin perioada de convalescenţă, atunci să beneficieze de rezultate senzaţionale. Cu toate acestea, pacienţii trebuie să înţeleagă că nu orice intervenţie chirurgicală se poate asocia cu o alta şi că ele pot fi realizate numai în cazul în care starea de sănătate a pacienţilor o permite”, a subliniat dr. Călin Doboş.
 
Liftingurile faciale asociate, o adevărată provocare a chirurgiei estetice moderne!
 
Potrivit dr. Călin Doboş, liftingurile faciale asociate presupun o foarte bună stăpânire a tehnicii chirurgicale specifice fiecărui lifting, precum şi o execuţie rapidă şi precisă, în cel mai scurt timp cu rezultat maxim. Aparatura din dotare, o foarte bună cunoaştere a anatomiei feţei şi îndemânarea chirurgului fac posibilă această nouă provocare.
 
O faţă complet nouă în 4 ore
 
Chirurgia estetică facială a ajuns la un asemenea nivel încât în doar patru ore se poate schimba complet aspectul feţei unei persoane, de la gât la frunte. Uneori, după un lifting facial inferior, faţa pare întinsă în jumătatea de jos, înspre urechi, iar restul feţei, respectiv etajul superior, rămâne ridicat, cu pomeţii lăsaţi. Ori intervenţiile chirurgicale asociate vin să acopere exact aceste neajunsuri. Abordarea completă a feţei, pe fiecare etaj, dar în aceeaşi sesiune operatorie, dă un rezultat complet şi natural de reîntinerire”, a explicat dr. Călin Doboş.
 
Topul intervenţiilor chirurgicale dorite atât de femei cât şi de bărbaţi
 
Dacă în trecut eram dispuşi să trecem peste imperfecţiunile corpului, în prezent suntem mult mai exigenţi atunci când vine vorba despre aspectul nostru – fie că este vorba despre retuşarea formelor date de mama natură, fie că este vorba de ascunderea semnelor trecerii timpului. Dovada o fac numeroasele cereri pe care chirurgii esteticieni le înregistrează.
 
Cele mai căutate intervenţii chirurgicale estetice, la femei, sunt mărirea de sâni, rinoplastia şi lipoaspiraţia. Cu timpul şi bărbaţii au devenit tot mai îndrăzneţi atunci când vine vorba despre intervenţii chirurgicale cu scop estetic. Astfel, ei cer în ordine: lipoaspiraţie, corecţie de nas şi de urechi, lifting facial şi mărire de penis”, a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică, competenţă în laser chirurgical.
 
Criza economică nu a lăsat urme în chirurgia estetică
 
Pot spune că semnele crizei economice nu s-au făcut simţite şi în domeniul chirurgiei estetice, informaţie valabilă cel puţin în cazul cabinetului meu. Din contră, am remarcat o creştere a cererilor pentru intervenţii estetice mai costisitoare, precum abdominoplastiile şi liftingul facial. De asemenea, tot o creştere s-a simţit şi în cazul rinoplastiilor şi a implanturilor de gambă. Singura zonă în care s-a remarcat o uşoară scădere este cea a implanturilor de sân”, potrivit dr. Călin Doboş.
 
Dr Călin Doboş va colabora, începând cu luna septembrie, cu Centrul Medical Focus din Bucureşti. În cadrul Centrului Medical Focus dr. Doboş va efectua toate tipurile de intervenţii chirurgicale estetice ce necesită spitalizare de zi.

Pentru mai multe detalii referitoare la dr. Calin Doboş şi la tipurile de intervenţii estetice ce vor fi practica şi în Centrul Medical Focus accesaţi site-ul www.drdoboscalin.ro .
 
Centrul Medical Focus dispune de cel mai modern Bloc Operator şi Compartiment de Anestezie şi Terapie Intensivă, capabil să efectueze intervenţii chirurgicale prin spitalizare de zi. În acest fel pacientul poate să revină la domiciliu chiar în ziua intervenţiei medicale.
 
Printre tehnicile de actualitate, care diferenţiază Centrul Medical Focus de alte centre, se numără: elastografia sânului, lithotritorul Storz utilizat în fragmentarea calculilor renali şi examinarea OCT – tomografie în coerentă optică retiniană.

 

 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot