Andreea Marin face un tratament corporal care înlocuiește două ore de sală

Aflată mereu sub presiunea timpului, fiind implicată în nenumărate proiecte, Andreea Marin a descoperit o metodă relaxantă și rapidă pentru a se menține în formă, chiar și când nu reușește să ajungă periodic la sală.

Îndrăgita vedetă a apelat la cei mai buni specialiști din industria de înfrumusețare neinvazivă și, dimineața sau la orele prânzului, atunci când are o pauză dintre ședințe și filmări, își alocă o oră pentru a urma în paralel un tratament corporal de biostimulare și unul facial de hidratare și atenuarea liniilor fine.

Astfel se face că, la centrele Silhouette, vedeta s-a lăsat zilele trecute pe mâinile specialiștilor pentru a face două tratamente simultan: biostimulare Ultratone, o tehnologie cu ajutorul căreia corpul este remodelat și tonifiat, și un tratament cu mască Academie. Electrozii Ultratone se aplică pe corp, pe zonele dorite și, prin impulsuri electrice, lucrează musculatura fără ca pacientul să depună niciun efort.

Andreea Marin a filmat procedura pe pagina ei de socializare, aflând de la specialistul de la Silhouette că 30 de minute de biostimulare Ultratone echivalează cu două ore de efort la sală.

O oră stau cuminte, corpul meu face sport! 30 de minute echivalează cu două ore de mers la sală!”, a declarat vedeta în înregistrarea respectivă.

La capitolul întreținere facială, Andreea Marin a urmat un tratament intensiv Academie, pe bază de mască cu colagen.

Este deja cunoscut de public faptul că vedeta nu este adepta procedurilor estetice invazive, preferând naturalețea și îngrijirea blândă a pielii. Astfel, este pentru prima dată când apelează la specialiștii unei clinici de înfrumusețare, apelând la Silhouette, tocmai pentru soluțiile neivazive, naturale, de îngrijire a aspectului fizic.

Centrele care au fost, de altfel, și partenere ale campaniilor “Nu există nu se poate” din ultimii ani, ajutând ambasadoarele campaniilor să slăbească și să ajungă în cea mai bună formă fizică a lor, schimbându-le în bine viața și ajutându-le să capete o mai mare încredere în sine.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot