Reîmprospătează-ți culoarea părului cu Plantur 39 Color!

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un element permanent de seducție.

Este deci de la sine înțeles că orice femeie își dorește un păr sănătos, bogat și plin de vitalitate și culoare, însă cu trecerea timpului, culoarea părului începe să-și piardă strălucirea și culoarea, iar la rădăcini începe să se vadă părul alb.

O soluție pentru remedierea acestor neajunsuri vine de la Plantur 39, care lansează noua gamă pentru menținerea și reîmprospătarea culorii părului,  Plantur 39 Color.

Șampoanele gamei Plantur 39 Color sunt șampoane colorante care reîmprospătează culoarea părului și îi conferă strălucire. Colorarea este temporară, pigmenții puternici se fixează pe firul de păr la fiecare spălare, conferindu-i un frumos efect de culoare. Pigmenții rămân pe suprafața firului de păr, comparativ cu metodele uzuale de colorare, cele de vopsire a părului, în care pigmenții intră în structura firului de păr, aceasta este modificată și se poate deteriora.

Plantur 39 Colour a creat două game, pentru părul blond și castaniu.

Gama Plantur 39 Color conține și balsamuri colorante, care amplifică efectul culorii dat de șampoane, conferă volum părului și îngrijesc firul de păr.

• Utilizarea combinată a șampoanelor și balsamurilor colorante menține culoarea părului mai mult timp.

Toate produsele gamei Plantur39 Color conțin complexul Phyto-Caffeine care are rolul de a preveni căderea părului. Studiile clinice au arătat cum cafeina se absoarbe la rădăcini la un timp de contact al șamponului pe scalp de numai două minute și este activă 24 de ore, prevenind căderea părului.

Aceste șampoane și balsamuri cu efect de culoare pot fi utilizate la orice vârstă pentru reîmprospătarea culorii și mai mult, ele pot acoperi și primele fire de păr alb, dar nu sunt o soluție dacă părul are multe fire de păr alb. Ele sunt produse de colorare temporară la care efectul de culoare se acumulează treptat, la fiecare utilizare dar care dispare prin spălarea cu un șampon convențional.

Aceste produse reîmprospătează culoarea părului vopsit care își pierde strălucirea în urma spălărilor repetate, acoperă primele fire de păr alb sau părul alb crescut la rădăcini. În plus, utilizate în cazul părului nevopsit culoarea naturală este revigorată, căpătând mai multă strălucire.

Produsele Plantur 39 Colour pentru părul blond și șaten reîmprospătează culoarea, acoperă primele fire neplăcute de păr alb și firele de păr albe crescute la rădăcini, pentru a avea un păr frumos până la următoarea vizită la coafor.

Culoarea părului este revitalizată de pigmenții puternici de culoare care se fixează pe firul de păr. Acest efect colorant devine din ce în ce mai intens de fiecare dată când vă spălați părul. Cele mai bune rezultate se obțin prin utilizarea ambelor produse: șamponul colorant și a balsamului colorant.

Produsele nu sunt recomandate pentru acoperirea completă a părului alb sau cu o proporție mare de fire de păr alb, se recomandă pentru un păr grizonant.

Balsamul colorant asigură și o pieptănare mai ușoară, mai multă strălucire și menține intactă structura firului de păr.

Gama Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine cuprinde:

Șampon Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine

Efectul de culoare

Șamponul Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine conferă părului o nuanță de blond cald și mai multă strălucire a culorii, la fiecare spălare. Firele albe neplăcute sunt acoperite, iar culoarea devine treptat mai radioasă și mai strălucitoare. Pigmenții de culoare se acumulează în firele de păr la fiecare spălare, sporind intensitatea culorii de-a lungul timpului.

Șamponul Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine nu acționează ca o vopsea de păr convențională. Aceste vopsele, de cele mai multe ori, rup structura firului de păr din cauza amoniacului, pentru a permite culorii să pătrundă în firul de păr.

Efectul cafeinei

În același timp, produsele de colorare Plantur 39 Color Blonde conțin cafeină energizantă, care pătrunde în foliculii firelor de păr, unde ajută la prevenirea căderii părului (cauzată de schimbările hormonale specifice înaintării în vârstă). Dacă acest șampon este utilizat în mod regulat, pierderea părului poate fi prevenită.

Cum se utilizează?

Lăsați șamponul să acționeze 2 - 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi clătiți cu apă.

Sugestie: puteți spori efectul șamponului folosind balsamul de colorare Plantur 39 Color Blonde ulterior șamponării. Acest lucru va avea ca rezultat o strălucire și mai mare a culorii.

Adecvat pentru primele fire de păr alb și pentru reîmprospătarea culorii părului (pentru părul blond natural și vopsit blond).

 Plantur 39 Color Blonde Balsam Colors porește efectul de culoare dat de șampon. Funcționează prin acoperirea firelor albe de păr, și conferindu-i părului o nuanță de blond tot mai caldă – strălucirea culorii este accentuată de fiecare dată când folosiți balsamul pentru păr. Părul devine mai moale, mai mătăsos și mai ușor de pieptănat. Rezultatul: un păr uimitor de frumos.

Utilizare: Aplicați balsamul Plantur39 Color Blonde uniform pe păr, cu ajutorul vârfului aplicator, dinspre rădăcini spre vârfuri și masați ușor. Lăsați-l să acționeze timp de 2 - 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Clătiți bine cu apă.

Sugestie: utilizați balsamul împreună cu șamponul Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine pentru a obține rezultate optime.

Este adecvat pentru primele fire de păr alb și pentru reîmprospătarea culorii părului  (pentru părul blond natural și vopsit blond).

Eu îmi colorez părul în diverse nuanțe de blond, deci am încercat gama Plantur 39 Color Blonde cu complex Phyto-Caffeine. După ce l-am folosit, într-adevăr, culoarea părului este împrospătată, efect pe care și-l dorește, cred, fiecare femeie.

Efectul de colorare se intensifică la fiecare spălare a părului, iar utilizarea balsamului de culoare după spălarea părului conferă o strălucire mai mare culorii. Utilizându-l în combinație cu balsamul, părul chiar devine foarte frumos!

Există și varianta pentru părul brun, Șamponul nuanțator și balsamul Plantur 39 Color Brown cu fitocafeină, care conferă părului o nuanță mai intensă de brun și mai multă strălucire a culorii la fiecare spălare.

Produsele se găsesc numai în farmacii!!

Șampoanele color se găsesc pe raft în farmacii la prețuri între 50-55 lei, iar balsamurile la 45-50 lei.

Plantur 39 Color este soluția perfectă pentru un păr frumos, plin de vitalitate și culoare!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

ASPASIA collagen beauty, doza ta zilnică de frumusețe

După vârsta de 30 ani începem să ne preocupăm tot mai mult de îngrijirea pielii, în special a tenului, pentru a întârzia cât mai mult posibil efectele pe care, inevitabil, timpul le lasă. Apelăm l... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot