Tratamentul infertilității feminine este cea mai de succes terapie de la Sovata

Calitatea de unicat atât în România, cât și în Europa, respectiv procentul crescut de cupluri care reușesc să obțină sarcina dorită și inclusiv să o ducă la termen fac ca tratamentul infertilității feminine să fie declarat cea mai de succes terapie de la Sovata.

De ce la Sovata?

Este deja știut faptul că stațiunea Sovata este renumită atât țn țară, cât și peste hotare pentru tratamentul infertilității feminine.

Încă din 1970, tratamentul infertilității feminine era aplicat pe scară largă, sub supraveghere medicală, folosind metodele existente la vremea aceea. Pe lângă metodele clasice, în prezent se adaugă și noile metode de diagnostic al cauzelor de infertilitate, dar și posibilitatea de a urmări direct efectele terapiei aplicate.

Ce stă la baza terapiei?

Evident, apa sărată hiperconcentrată și nămolul sapropelic peloidogen, ambele extrase din Lacul Ursu și utilizate în baza de tratament Danubius-Sovata.

Apa sărată și nămolul au un efect pluristructural, sincron și de finețe asupra aparatului genital feminin: efect antiinflamator, de stimulare hormonală și de relaxare a sistemului nervos (benefic în infertilitatea cu componentă psihogenă).

Rata de succes în obținerea sarcinilor în baza de tratament Danubius-Sovata este de 18,5%, estimat pe un lot de cca 700 paciente, examinate în perioada 2013-2014”, precizează Dr. George Vasilescu, medic primar ginecolog cu specializare internațională în infertilitate de cuplu.

Aceste paciente au beneficiat numai de tratament natural cu apă sărată și nămol extrase din Lacul Ursu, fără alte tratamente gen stimulare hormonală cu hormoni sintetici. Tratamentul a fost aplicat după investigarea detaliată a cauzelor personale de infertilitate.

Tratamentele ginecologice se desfășoară pe durata a două săptămâni și constau din irigații vaginale cu apă sărată, tampoane vaginale cu nămol, împachetări externe cu nămol, băi sărate, electro terapie cu efect antiinflamator, efectuate în condiții de igienă riguroase, cu instrumentar steril. ”, informează  Dr. Ginecolog George Vasilescu.

Pe lângă consultația ginecologică, tratamentul include și consiliere de specialitate pentru infertilitate de cuplu.

Cauzele de infertilitate feminină pentru care s-a dovedit eficient tratamentul Danubius-Sovata sunt :

►Îngustarea sau obstrucția trompelor uterine (ca urmare a bolii inflamatorii pelvine, aderențelor, infecțiilor, etc);

►insuficiența ovariană – cu slaba formare a foliculilor sau endometru insuficient dezvoltat;

►sindromul de ovare polichistice, endometrioza, alterarea pH-ului vaginal (infecții repetate în antecedente, candidoze recurente);

►stările post neosalpingostomie de dezobstrucție tubară – în urma intervenției chirurgicale laparoscopice;

►cicatricile restante rigide pot fi ele însele cauza de îngustare tubară – în aceste cazuri, tratamentul Sovata înmoaie cicatricile și eliberează lumenul trompelor.

În ultimul timp devin tot mai frecvente cazurile de pierdere de sarcină sub 10 săptămâni, cauzate de insuficienta dezvoltare a endometrului. Situații în care tratamentul Danubius - Sovata ajută obținerea sarcinii prin îngroșarea optimă a endometrului.

Tot mai multe cupluri apelează din motive obiective la fertilizare în vitro (FIV). Merită amintit faptul că tratamentul Sovata efectuat cu 1-3 luni anterior FIV crește șansa implantării embrionului la fertilizare in vitro (pregătește uterul pentru FIV).

Tratamentul Sovata crește șansa de succes a FIV.

Incercați și să experimentați terapiile anti-infertilitate la Danubius Health Spa Resort Sovata. Adrea: str Trandafirilor nr 111, Sovata – Bai.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumul vieţii

Nu ştiu  pe lume ceva mai suav, mai efemer decât banala picătură de parfum. E ca şi cum, în iureşul poverilor lumeşti, te-nvăluie o aripă de înger şi uneori, ajunge doar o clipă pentru ca dulcea î... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot