YVY și Ninina vin la Designers Boutique din București Mall-Vitan

Două branduri românești și inovatoare, unul de marochinărie (YVY) și celălalt de haine și încălțăminte minimaliste pentru copii (Ninina), vor ocupa în perioada 13 mai – 9 iunie spațiul pus la dispoziție designerilor români de către București Mall-Vitan.

Între 13 mai și 9 iunie, cele mai recente colecții ale YVY și Ninina se vor găsi în pop-up store-ul Designers Boutique din București Mall-Vitan. În urmă cu un an, centrul comercial a lansat acest proiect unic în România, proiect dedicat sprijinirii designului autohton. Creatorii români au astfel la dispoziție timp de patru săptămâni un spațiu special amenajat, consacrat expunerii și vânzării colecțiilor. Datorită acestui proiect, mai mult de 15 designeri au reușit să își facă și mai cunoscute articolele în rândul fashionistelor care frecventează București Mall-Vitan.

YVY reprezintă o afacere de familie de peste 40 de ani în domeniul marochinăriei, născută din dragostea pentru genți și portofele. Compania s-a impus pe piață atât prin calitate, cât și prin designul atractiv al poșetelor și al plicurilor de zi, cât și de seară ce urmează întotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendințe internaționale. Pielea și accesoriile fine folosite de YVY, gama largă de culori și texturi, eleganța și calitatea poșetelor executate manual satisfac și cele mai rafinate gusturi.

Departamentul de producție al YVY este alcătuit din meșteri artizani care, ajutați de linia de utilaje performante cu care este dotată fabrica, execută cu multă pricepere și măiestrie produsele. Totodată, compania creează produse inovatoare, de exemplu, Smart Bag. Este o geantă echipată cu încărcător pentru tabletă, telefon, laptop sau aparat foto și cu un dispozitiv pentru a lumina interiorul genții. Orice geantă YVY poate deveni Smart Bag.

Cât despre Ninina, acest brand autohton a fost înființat în 2014, dintr-o joacă mai mult, din dorința simplă de a crea hăinuțe frumoase pentru copii. Elementul distinctiv al hainelor și încălțărilor pentru cei mici create de acest designer este simplitatea. Modelul de business al Ninina include colecțiile capsulă, în serie limitată.

Hăinuțele Ninina se potrivesc tuturor copiilor și mămicilor care vor să iasă din tipare. Or, “a ieși din tipare” în moda pentru copii înseamnă, cel puțin în viziunea creatoarei acestui brand, a purta haine mai simple, cu printuri minimaliste, nu comerciale, cu o cromatică caldă (vie sau pastelată), din materiale naturale, realizate etic și produse local. În fiecare sezon, apar tipare noi, însă Ninina are deja câteva stiluri consacrate - fustele lungi, rochițe cu multe volane, salopetele din in, kimonouri, care se vor repeta sub diferite forme în fiecare sezon. 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot