Servier prezintă 9 sfaturi și recomandări pentru ameliorarea senzației de picioare grele

Servier, primul grup farmaceutic independent din Franța, prezintă 9 sfaturi și recomandări de îngrijire pentru diminuarea senzației de picioare grele, obosite, care afectează una din două femei în România. Recomandările au fost elaborate în colaborare cu experții medicali și includ utilizarea cremei Cedraflon, primul produs dermatocosmetic creat de compania franceză.

„Bazându-ne pe expertiza în multiplele arii medicale ale Servier, am decis să pătrundem și pe segmentul dermatocosmeticelor și să lansăm crema Cedraflon. Produsul reprezintă o soluție inovatoare, extrem de eficientă în combaterea senzației de picioare grele, obosite. Efectele sale ultra rapide, dar și beneficiile vizibile pe termen lung ne permit să venim în întâmpinarea tuturor persoanelor care se confruntă cu acest tip de probleme, satisfăcând astfel necesitățile unei noi categorii de consumatori”, a declarat Serge Nicollerat, Director General Servier România.

„Pe lângă remediile și soluțiile naturale care contribuie la atenuarea senzației de picioare obosite, utilizarea cremei Cedraflon este certificată de studiile clinice. Principalele caracteristici ale unui produs performant, destinat îndepărtării stării de picioare grele sunt eficiența și calitatea acestuia, timpul rapid de acțiune, efectele și rezultatele vizibile pe termen lung. Noua cremă Cedraflon reunește toate aceste principii, motiv pentru care o recomand în calitate de soluție eficientă pentru eliberarea senzației de picioare grele”, a afirmat Prof. Dr. Daciana Brănișteanu.

Senzația de picioare grele, obosite se manifestă prin astfel de simptome precum picioare umflate, durere în timpul mersului, reținere de apă și senzație generală de oboseală. Pentru combaterea senzației de picioare grele, Servier recomandă utilizarea cremei Cedraflon, care oferă o răcorire instantanee și prospețime de durată, datorită acțiunii sale triple de hidratare intensă, energizare a picioarelor și reducere a senzației de oboseală, cât și respectarea regulilor din programul de îngrijire elaborat.

Astfel, pentru diminuarea senzației de picioare grele și obosite, specialiștii medicali recomandă evitarea expunerii picioarelor la surse de căldură (soare, băi, jacuzzi, saună, utilizarea de ceară fierbinte), evitarea presiunii pe picioare, cauzată de haine prea strâmte, a statului în picioare sau pe scaun pentru o perioadă lungă de timp, a fumatului și a consumului în exces de cafea, ceai negru și condimente picante.  

În schimb, sunt indicate: purtarea de încălțăminte și îmbrăcăminte lejeră, intensificarea activității fizice (ciclism, înot, mers alert pe jos), menținerea unei greutăți corporale normale, sesiuni de masaj, duș cu apă rece pe picioare și aplicarea cremei Cedraflon, destinată tuturor tipurilor de piele și adaptată pentru uzul zilnic.

Formula inovatoare a Cedraflon combină tehnologia polimerică cu extractul de lămâie de Corsica și mentolul, fiind extrem de eficientă în ameliorarea senzației de disconfort și oboseală a picioarelor.

Cedraflon are o formulă non-grasă, care nu colorează, iar textura sa fină se absoarbe rapid în piele. Produsul este creat pe bază de ingrediente naturale - lămâia de Corsica și mentolul, ceea ce permite aplicarea multiplă a cremei, de până la 4 ori pe zi, atât timp cât persistă senzația de picioare grele și obosite.

Mai multe informații despre beneficii, ingrediente, modalități de utilizare, noutăți despre produs, dar și sfaturile și recomandările specialiștilor sunt disponibile pe site-ul www.cedraflon.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot