Cele mai noi articole din categoria Sante Sans Cafe

 1 2 3 >  Ultima ›

Ai grijă de imunitatea ta cu DETRICAL

Știați că organismul uman are capacitatea de a produce singur vitamina D? Însă, pentru aceasta, este nevoie să fie îndeplinită o condiție importantă: expunerea zilnică la soare minim 15-20 de minute. Acest lucru nu este ușor de făcut, mai ales în această perioadă dificilă pe care cu toții o traversăm, în care trebuie să stăm în casă, dovedind astfel că putem fi responsabili și precauți în fața amenințării atât de prezente.

Pe lângă bine-cunoscuta Vitamina C, trebuie să știm că, de asemenea, Vitamina D, cunoscută și drept „vitamina soare

Olympus se alătură asociațiilor umanitare și donează peste 300.000 de iaurturi natur

Producătorul de lactate Olympus donează peste 300,000 de iaurturi natur către asociații și fundații umanitare din Brașov și din țară.

Olympus se alătură, astfel, organizațiilor non-profit care, în această perioadă, se dedică ajutorării persoanelor afectate de COVID-19, aflate în dificultate, fără locuri de muncă, îngrijirii vârstnicilor din azile și copiilor: Asociația Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor, convoiul umanitar din Campania Prețuiește Viața (prin Asociația Aici pentru Tine), Asociația Taxiul cu Bomboane, precum și altor asociații din zona

Cinci exerciții fizice pentru a vă menține sănătoși în timpul distanțării sociale

Sălile de sport și de antrenament s-au închis în toată țara, iar oamenilor li s-a cerut să rămână acasă pentru a încetini extinderea virusului extrem de infecțios COVID-19 (coronavirus). În plus, se știe că sala de sport este un loc binecunoscut și populat, unde germenii pot fi răspândiți cu ușurință. Un nou studiu a arătat că virusul poate trăi pe suprafețe până la trei zile – pe greutăți, aparate multifuncționale, benzi de alergat și salteluțe - astfel încât prosopul tău nu te va putea ajuta să te protejezi de contaminare.

Apoi,

Lapte animal sau vegetal? Alege cu argumente!

Odată cu apariția alternativelor vegetale ale lactatelor clasice, au apărut și întrebările referitoare la gradul de sațietate sau beneficiile specifice aduse organismului nostru, cu răspunsuri adesea contradictorii. Tipul de lapte consumat este unul dintre subiectele preferate ale acestor dispute. Ce să alegem? Marea bătălie se da între variantele vegetale și cele animale. Care este alegerea potrivită? Următoarele criterii te vor ajuta să alegi rațional.

Bun pentru cei mici

5 alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! Ce recomandă nutriționistul Gianluca Mech

Pentru că din ce în ce mai mulți oameni se confruntă cu anxietatea în această perioadă de izolare și distanțare socială, nutriționistul Gianluca Mech recomandă câteva alimente care ne ajută să avem o stare psihică și emoțională mai bună.

Anxietatea este problema cu care se confruntă foarte mulți oameni în această perioadă grea pe care o traversăm. Izolarea, teama și incertitudinea sunt la ordinea zilei în plină pandemie de Coronavirus, iar acestea duc la stări de anxietate și stres.

Rompetrol sprijină lupta împotriva COVID-19 în România

Rompetrol - KMG International continuă să sprijine sistemul de sănătate românesc în contextul pandemiei de COVID-19, prin donarea de carburant pentru transportul medical de urgență, finanțarea cercetării și achiziționarea de echipament, kituri de testare și materiale necesare pentru unitățile medicale din comunitățile unde ne desfășurăm activitatea.

“Situațiile de criză sunt un test al solidarității și responsabilității sociale, atât în rândul societății civile, cât și pentru companii. În contextul acestei crize ce ne vizează pe toți, am deci

5 reguli simple pentru a reduce riscurile la cumpărături

Suntem cu toții îngrijorați de răspândirea Coronavirusului (Covid-19). Tocmai de aceea este mai important ca oricând să fim atenți ce cumpărăm. 5 reguli simple ne pot ajuta să reducem riscurile inutile reprezentate de consumul unor produse de contrabandă, a căror calitate nu este verificată de nimeni și care ajung în țară prin intermediul unor rețele de criminalitate organizată.

1. Nu cumpăra produse de pe stradă

Ce să mănânci acasă ca să nu te îngrași! 12 sfaturi de la nutriționistul Gianluca Mech

Traversăm o perioadă dificilă în care este necesar să ne izolăm la domiciliu pentru a stopa răspândirea COVID-19. În aceste săptmâni putem fi tentați să consumăm alimente în exces, compulsiv, din pricina tensiunii la care suntem supuși, ori să alegem alimente mai puțin sănătoase pentru organism, cu mulți conservanți. Nutriționistul Gianluca Mech (www.gianlucamech.ro) ne oferă 12 sfaturi despre ce produse să alegem să cosumăm în această perioadă.

"1. Încearcă să mănânci mai puțin! Mesele și gustările trebuie să fie sănătoase. Mănânc

5 lucruri care sunt diferite la cea de-a doua sarcină în comparație cu prima

A deveni mămică este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața unei femei. În momentul în care afli vestea cea mare, te cuprinde un cumul de emoții și gânduri care par copleșitoare. Cu toate acestea, trecând prin experiența primei sarcini, mămicile consideră că știu la ce să se aștepte în ceea ce privește următoare sarcină. Însă, lucrurile pot fi diferite.

Astăzi, dr. Silviu Iștoc, șef de secție obstetrică-ginecologie în cadrul Medicover Hospital ne spune 5 lucruri care sunt diferite la cea de-a doua sarcină în comparație cu prima.

AVON donează 1,7 tone de produse de igienă pentru centrele de carantină din București

AVON România anunță că donează 1,7 tone de produse de igienă personală (săpunuri lichide și geluri de duș) pentru centrele de carantină din București, alăturându-se astfel eforturilor de limitare a efectelor COVID-19 în România.

De asemenea, compania va contribui și cu o donație în bani pentru achiziția testelor de confirmare a virusului COVID-19, care vor merge către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Sf Parascheva Iași.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

CK EVERYONE, un parfum neutru pentru fiecare generație

Un nou parfum îndrăzneț pentru fiecare generație, CK EVERYONE anunță un capitol iconic din povestea CK ONE. Inspirat de persoanele autentice și tinere, care nu se limitează la granițe, norme și... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot