Cum păstrezi motivația de a face sport

Vara a trecut, la fel și concediul, iar tu ai rămas cu o stare de melancolie din care ți-e destul de greu să evadezi și mai ales să îți găsești motivația de a face sport. Reîntoarcerea la o activitate solicitantă, precum sportul, după o perioadă destul de lungă de vacanță, poate deveni dificilă dacă nu ai parte de o motivație puternică.

Astăzi, Life Care și-a propus să fie aliatul tău și a întocmit o listă cu 3 strategii care să te motiveze să faci mişcare atunci când nu ai chef de sport.

1. Gândește-te la relaxarea de după

Activitatea fizică îți insuflă o stare de bine și, paradoxal, îți oferă și mai multă energie decât aveai înainte. În loc să te concentrezi pe cât de greu ți se pare antrenamentul, este indicat să te gândești la cât de bine te vei simți și cât de satisfăcută vei fi când îl vei termina. Iar pentru un rezultat și mai bun, folosește Power ROLL by Puterea Ursului® de la Life Care.

Special conceput pentru persoanele sportive, acest Power Roll se absoarbe rapid în piele, are o formulă concentrată, cu efect puternic de încălzire ce amelioreaza durerile musculare, contuziile și luxațiile ce pot apărea în urma efortului fizic, absorbindu-se foarte repede. Proprietățile sale antiinflamatorii, eliberează tensiunea musculară în urma sportului, iar datorită efectului de încălzire conferă o stare de relaxare și liniștire a zonelor afectate.

2. Concentrează-te asupra scopului

Oricare persoană interprinde fiecare activitate cu un anumit scop. În momentul în care te apuci de sport, îți setezi un rezultat la care vrei să ajungi. Fie îți dorești să scapi de câțiva centimetrii în plus, fie vrei să îți tonifiezi mușchii sau chiar să pui masă musculară.

Indiferent care este scopul tău, în momentele când vrei să renunți, oprește-te pentru o clipă și gândește-te la rezultatul pe care îl vei avea dacă vei continua să faci sport.

Dacă ai îndeajunsă încredere în tine că vei reuși, cu siguranță, vei fi atât de motivat încât nu vei mai avea niciun moment de slăbiciune.

3. Fă-ți un plan de atac

Pentru a rămâne motivată pentru o perioadă îndelungată, fii organizată și stabilește-ți din timp zilele și orele la care vei face sport, iar în acest fel, nu vei mai fi tentată să amâni motivând că în momentul acela ai ceva mai important de făcut. Nu! În acel moment tu trebuie să faci activitate fizică.

De asemenea, ține un jurnal de activitate în care să îți notezi fiecare antrenament pentru a constata evoluția și pentru a te motiva să-ți duci la bun sfârșit planul!

Dacă însă apar dureri după sport, nu ezita să  folosești Puterea Ursului® Gel cu plante BIO Kräuter®, recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor musculare și ale articulațiilor, crescând mobilitatea lor. Combinaţia specială de mentă, eucalipt, ginseng şi viţă-de-vie provenite din medii controlate biologic conferă efecte multiple cum ar fi calmarea şi reducerea inflamaţiilor, dar stimularea circulaţiei.

Știm că nu este ușor să îți păstrezi motivația în a face sport, însă cu ambiție și perserverență nimic nu este imposibil!

Despre companie:

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse BIO, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficienta sistemului.

Înfiinţată în 2005, Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după reţete originale Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei.

Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care®, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot