Dezanoplum® - arma secretă, eficientă împotriva păduchilor

Musafiri cu adevărat nepoftiți, păduchii au un sezon și un mediu preferat: toamna și colectivitățile de copii, în mod special. Diferite acțiuni precum contactul direct prin joacă, împrumutarea căciulilor, șepcilor, a accesoriilor pentru păr precum agrafele de păr, face ca transmiterea nesuferiților paraziți să se realizeze extrem de ușor.

Odată cu deschiderea anului preșcolar și școlar, începe și sezonul pediculozei, motiv major de stres pentru părinți. Pentru că multora li se pare rușinos să recunoască infestarea cu păduchi, existând o credință greșită că aceștia își găsesc victime printre cei care nu au grijă de igiena personală, trebuie subliniat faptul că nu are nicio legătură cu acest aspect. Oricine se poate infesta cu păduchi, indiferent de atenția acordată igienei personale.

Infestarea cu păduchi poate duce la apariția unor reacții alergice neplăcute. În plus, mâncărimea cauzată de mușcătură și scărpinarea excesivă pot duce la suprainfectarea zonei și la apariția unor eczeme. Curățarea părului cu un șampon obișnuit nu elimină paraziții, fiind necesar un tratament special conceput împotriva lor.

Dezanoplum® - Simplu și sigur

O soluție eficientă pentru îndepărtarea păduchilor de cap aflați în stadiul activ de dezvoltare și a ouălor acestora (lindini) este dispozitivul medical Dezanoplum®, în fapt un kit ce conține o soluție cu  dimeticonă, o cască de protecție pentru păr și un pieptăn special pentru îndepărtarea paraziților morți și a lindinilor.

Dimeticona este un ulei sintetic care se poate utiliza în siguranță pe pielea capului, deoarece nu poate fi absorbit. Acest ulei acționează mecanic împotriva păduchilor, nepermițând aerului să ajungă în aparatul lor respirator. Paraziții sunt astfel sufocați, iar lindinilor le este redusă aderența la firul de păr, fiind ușor de îndepărtat cu ajutorul pieptănului inclus.

Modul de utilizare al produsului Dezanoplum® este extrem de simplu și eficient, realizându-se în doar trei pași.

1. Pe părul uscat se aplică o cantitate corespunzătoare de produs, în funcție de lungimea și desimea acestuia (sticla este gradată, iar în prospectul produsului se găsește un tabel care indică în mod exact cantitatea necesară);

2. Se masează până când părul și pielea scalpului sunt acoperite cu soluție, după care capul se acoperă cu casca din plastic inclusă în kit, pentru o acțiune mai eficientă. În funcție de lungimea și desimea părului, produsul se lasă să acționeze între 10 și 60 de minute.

3. După expirarea timpului de acțiune a soluției (minimum 10 minute), se folosește pieptănul special inclus în pachet, apoi părul se curăță cu un șampon obișnuit. Dacă pieptănarea nu este corect efectuată șilindinii nu sunt îndepărtați în totalitate, paraziții pot reapărea în 7-10 zile. În acest caz, se va relua tratamentul.

Dezanoplum®  nu conține insecticide și poate fi utilizat în siguranță de către copii, adulți, femei însărcinate și care alăptează. Este de preferat ca tratamentul să fie urmat de toți cei care sunt în contact cu persoana afectată, respectiv membrii familiei acesteia.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc, sub vraja unui elixir vibrant și senzual

Îmi plac aromele de mosc, îmi plac parfumurile chypre şi culoarea roz. Şi-mi place cum se simte pe pielea mea Apa de parfum Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc, un parfum care oferă oportunitatea... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot