Dr.Max a lansat farmacia online DRMAX.RO în România

Dr.Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, a lansat  e-shop-ul DRMAX.RO cu Prețuri Dr.Max de MICI, prin care le oferă românilor posibilitatea de a comanda online produse, cu livrare la nivel național.

La câteva luni după lansarea brandului Dr.Max farmacie în România, A&D Pharma Group a lansat platforma online E-shop cu Prețuri Dr.Max de MICI.

Pentru a răspunde nevoilor de cumparare ale pacienților, e-shop-ul DRMAX.RO vine cu un portofoliu vast de produse, astfel încât să ofere acestora o experiență facilă de cumpărare și în mediul online. Printre categoriile de produse care pot fi comandate se regăsesc medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, produse din categorii precum „mama și copilul” și, nu în ultimul rând, gama de produse marcă proprie Dr.Max.

Prin lansarea e-shop-ului DRMAX.RO, A&D Pharma Group continuă să ofere pacienților acces la produse farmaceutice, cu livrare direct acasă. Aceștia beneficiază de prețuri competitive, livrare națională și gratuită la comenzi de peste 200 Ron, cu asigurarea cerințelor specifice de împachetare, transport și temperatură.

„Pornind de la angajamentul pe care ni l-am luat încă de la început față de pacienții din România, acela de a îmbunătăți nivelul de sănătate, suntem mândri să anunțăm lansarea e-shop-ului Dr.Max.

Lansarea platformei online reprezintă o nouă etapă în consolidarea poziției în piață a brandului Dr.Max, cu scopul de a deveni prima opțiune a pacienților, atunci când au nevoie de produse farmaceutice, oferindu-le astfel posibilitatea să se bucure de o experiență unică de cumpărare, atât în mediul online, cât și în farmacii. Este, de asemenea, și felul nostru de a răspunde noilor obiceiuri de consum și de le a oferi românilor posibilitatea de a intra în farmacille Dr.Max și virtual.

Sperăm ca experiența online să fie apreciată de pacienții noștri, cărora le  mulțumim pentru încrederea pe care ne-au arătat-o. Le promitem, atât lor, cât și viitorilor pacienți, că vom continua să investim pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și așteptărilor lor”, declară Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate al pacienților, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate la prețuri accesibile. 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot