Gelato Madre păstrează originea gustului prin ingrediente italiene naturale

Gelato Madre redescoperă esența gustului pentru a oferi consumatorilor o experiență unică, fiind o gamă care s-a născut din ideea unui produs care să ne readucă la origini.

Ingredientele naturale atent selecționate fac ca acest gelato să fie asemănător unui desert delicios care se poate realiza simplu, cu produse care se regăsesc în orice bucătărie.

Gelato Madre este un brand nou pe piața din România, potrivit pentru cei care caută calitatea unui produs artizanal, dar cu posibilitatea de a-l găsi în marile lanțuri de magazine. Acesta face parte din familia produselor G7, care se remarcă prin măiestria cu care caserolele sunt umplute și ambalate manual, chiar și astăzi.

În producția sortimentelor Gelato Madre, maeștrii gelatieri se ghidează după două principii: păstrarea rețetelor originale și folosirea unor ingredinete naturale, de origine italiană. Astfel, printre ingrediente se numără  sucul  de Lamâi de Sorento, alunele de Piedmont, fisticul verde din Bronte și laptele praspăt din Alpi. Din colaborări locale cu Ciocolateria Majani, Cofetaria Badiani din Florența și Cafeé Terzi din Bologna au rezultat sortimentele Buontalenti, Cioccolato Majani și Caffè Terzi Bologna.

►Gelato Madre Buontalenti se bazează pe rețeta originală creată de Bernardo Buontalenti în 1565, pentru vizita ambasadorului Spaniei la Curtea Medici. În 1979, Pasticceria Badiani din Florența a reinterpretat celebra rețetă bazată pe lapte integral și praf, frișcă, zahăr și gălbenuș de ou. Doar câteva ingrediente, pentru a recrea gustul original autentic.

►Cioccolato Majani conține cinci ingrediente: lapte integral proaspăt de înaltă calitate, frișcă, zahăr, ciocolată neagră extra 10%, (Cacao Carenero Superior din Venezuela, de la Majani) și cacao degresată. Majani produce ciocolată de înaltă calitate din 1796, urmărind fiecare etapă de producție cu o atenție specială, iar cacaua Carenero Superior oferă un gust intens cu nuanțe de fructe uscate și condimente.

Gelato Madre Pistacchio conține lapte integral, zahăr, frișcă, fistic verde de Bronte în procent de 10% pastă, 2% fistic întreg prăjit și sare de mare din Cervia.

Gelato Madre Nocciola este un produs obținut exclusiv din lapte integral de înaltă calitate, frișcă, zahăr, alune de Piedmont pastă (13%) și alune de Piedmont întregi prăjite, în procent de 2,5%.

►Gelato Madre Limone conține doar zahăr, 25% Suc de lămâi de Soronto, lapte praf integral de înaltă calitate, apă și frișcă.

Produsele Gelato Madre sunt importate în România de către compania Maresi Foodbroker și se găsesc în cutii de 800ml/450g în magazinele Auchan, Carrefour, Kaufland și Mega Image, la prețuri recomandate, în funcție de sortiment, între 25 și 35 lei.

Despre G7

Povestea G7 a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat primul sau gelato autentic. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe, astfel încât consumatorii din întreaga lume să se poată bucura  de un gelato tradițional acasă.


Autor: BoncafestyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

My Burberry Blush, un parfum intens feminin

Parfumul feminin Burberry My Burberry Blush este ca o grădină londoneză dimineața, când, treptat, în ciripit de păsărele, se trezesc delicatele flori englezești, în prima lumină a zilei, pe măsură... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot