HEIDI lansează noua colecție Colors of Summer și te premiază cu ținute de designer

HEIDI pregătește o nouă experiență pentru iubitorii de ciocolată: ediția limitată Colors of Summer. Maeștrii ciocolatieri HEIDI, renumiți deja pentru creativitate și îndemânare, s-au lăsat inspirați de vacanțele de vară care tocmai încep și au îmbinat valurile de ciocolată cu cele mai apetisante fructe. Astfel este gata o colecție unică și, desigur, neplictisitoare.

Fiecare ciocolată are un desen unic, realizat manual și combină două tipuri de ciocolată, astfel încât să ne bucurăm de două gusturi și două culori într-o singură tabletă.

Colecția cuprinde:  

►HEIDI Colors of Summer Orange & Mint, 80g – o combinație neplictisitoare de ciocolată amăruie cu mentă și ciocolată albă cu portocală.

►HEIDI Colors of Summer Raspberry, 80g – o combinație surprinzătoare de ciocolată premium cu lapte și ciocolată albă cu zmeură.

►HEIDI Colors of Summer Coconut, 80g – o combinație delicioasă de ciocolată cu lapte și ciocolată albă cu fulgi de cocos.

În această vară am adus experiențele #neplictisitoare și mai aproape de iubitorii de ciocolată,    lăsându-ne inspirați de culorile verii și aerul de vacanță. Așa a apărut noua ediție limitata Colors of Summer – Duo-taste, Duo-color. Este o combinație unică de două tipuri de ciocolată și bucățele de fructe. Ciocolata conține doar ingrediente de origine naturală și este desenată manual, astfel încât consumatorii HEIDI să guste un produs cu totul diferit în perioada de vară.  A fost o bucurie pentru noi să primim multe mesaje din partea consumatorilor, care ne spun ce sortimente preferă și ne întreabă ce mai pregătim. Curiozitatea lor ne oferă energia de a crea noi și noi experiențe”, a declarat Olga Panzhina, Brand Manager HEIDI Chocolat.

Inspirați de noua colecție, Lana Dumitru și Plantwear au creat special pentru HEIDI câteva ținute în combinațiile de culori ale noilor tablete. Cămășile bărbătești și rochiile de vară semnate Lana Dumitru merg perfect cu ochelarii de soare din lemn marca Plantwear, personalizați #neplictisitor.

Pentru participarea la promoție, fanii HEIDI din toată România sunt invitați pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro să încarce o fotografie cu tableta HEIDI Colors of Summer, fără ambalaj, și să înscrie numărul bonului fiscal. Pe baza formularului completat, participanții vor intra în trageri la sorți săptămânale, în perioada: 11 iunie – 22 iulie 2018.

Premiile campaniei sunt:

6 ținute create de Lana Dumitru și Plantwear: fie o rochie croită manual și o pereche de ochelari de soare din lemn prelucrat manual – pentru ea,  fie o cămașă bărbătească și o pereche de ochelari de soare – pentru el, în funcție de premiul ales.

6 cămăși bărbătești sau 6 rochii, în culori asortate cu inedita colecție de ciocolată HEIDI.

6 perechi de ochelari Plantwear din lemn, în culorile verii.

Pe pagina de Facebook, HEIDI a pregătit și alte surprize ce vor fi dezvăluite pe toată durata campaniei.

Pregătiți-vă să gustați experiențe frumoase și combinații #neplictisitoare, pentru o vară memorabilă!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce se... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot