Herbalife Nutrition a fost numită partener oficial în nutriție sportivă al International Champions Cup 2019

Principala companie globală în domeniul nutriției, Herbalife Nutrition (NYSE:HLF) a fost numită partener oficial în nutriție sportivă al International Champions Cup (ICC – Cupa Internațională a Campionilor). Inaugurat în 2013, ICC este principalul turneu de fotbal de vară desfășurat anual la nivel mondial cu 12 cluburi de top ale lumii, care joacă 18 meciuri în 16 orașe din America de Nord, Europa și Asia și este deținut și operat de Relevent Sports Group (RSG).

Parteneriatul Herbalife Nutrition cu turneul din acest an aduce meciuri în China în 24 și 25 iulie prin intermediul China Growth Initiative.

Gama de produse de nutriție sportivă de la Herbalife Nutrition, utilizată în prezent de peste 190 de sportivi și echipe din întreaga lume, va fi pe teren la dispoziția jucătorilor la toate meciurile.

“Fiind și noi fani ai fotbalului, suntem foarte bucuroși că putem aduce International Champions Cup fanilor din întreaga lume. Este fantastic în special faptul că se vor juca meciuri în China, unde milioane de fani vor avea oportunitatea de a susține unele dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume,” a declarat Michael Johnson, CEO al Herbalife Nutrition.

“Echipele și jucătorii care participă la meciurile ICC concurează la cel mai înalt nivel în sport, fiind cunoscut faptul că forma fizică, nutriția și hidratarea sunt factori esențiali pentru succesul lor.”

Principalele echipe de fotbal din întreaga lume, printre care Juventus, Manchester United, Arsenal, FC Bayern și Tottenham Hotspur vor avea acces la produsele certificate Herbalife Nutrition NSF pentru hidratare și nutriție sportivă, pe parcursul tuturor meciurilor turneului.

International Champions Cup la fotbal feminin, care va începe în 15 august în Cary, North Carolina, va beneficia de asemenea de produsele Herbalife Nutrition și va include clubul de fotbal feminin Atletico de Madrid sponsorizat de companie, precum și North Carolina Courage, Lyon și Manchester City.

“Este important pentru noi în cadrul Relevent Sports Group să găsim parteneri globali care ne împărtășesc viziunea de creștere a fotbalului”, a declarat Aaron Ryan, Chief Operating Officer al Relevent Sports Group.

“Herbalife Nutrition are o lungă istorie în sprijinul fotbalului, fiind astfel o alegere naturală pentru a deveni furnizorul de produse nutriționale pentru International Champions Cup.”

Pe lângă festivitățile care se vor desfășura în apropiere de meciuri, Herbalife Nutrition și ICC vor colabora și cu organizații caritabile locale pentru a implica tinerii din comunitățile locale, găzduind întâlniri cu jucătorii, cabinete de dezvoltare a competențelor și donații de bilete la meciuri. 

Programul meciurilor din ICC poate fi accesat la

https://www.internationalchampionscup.com/schedule.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot