Herbalife Nutrition a fost numită partener oficial în nutriție sportivă al International Champions Cup 2019

Principala companie globală în domeniul nutriției, Herbalife Nutrition (NYSE:HLF) a fost numită partener oficial în nutriție sportivă al International Champions Cup (ICC – Cupa Internațională a Campionilor). Inaugurat în 2013, ICC este principalul turneu de fotbal de vară desfășurat anual la nivel mondial cu 12 cluburi de top ale lumii, care joacă 18 meciuri în 16 orașe din America de Nord, Europa și Asia și este deținut și operat de Relevent Sports Group (RSG).

Parteneriatul Herbalife Nutrition cu turneul din acest an aduce meciuri în China în 24 și 25 iulie prin intermediul China Growth Initiative.

Gama de produse de nutriție sportivă de la Herbalife Nutrition, utilizată în prezent de peste 190 de sportivi și echipe din întreaga lume, va fi pe teren la dispoziția jucătorilor la toate meciurile.

“Fiind și noi fani ai fotbalului, suntem foarte bucuroși că putem aduce International Champions Cup fanilor din întreaga lume. Este fantastic în special faptul că se vor juca meciuri în China, unde milioane de fani vor avea oportunitatea de a susține unele dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume,” a declarat Michael Johnson, CEO al Herbalife Nutrition.

“Echipele și jucătorii care participă la meciurile ICC concurează la cel mai înalt nivel în sport, fiind cunoscut faptul că forma fizică, nutriția și hidratarea sunt factori esențiali pentru succesul lor.”

Principalele echipe de fotbal din întreaga lume, printre care Juventus, Manchester United, Arsenal, FC Bayern și Tottenham Hotspur vor avea acces la produsele certificate Herbalife Nutrition NSF pentru hidratare și nutriție sportivă, pe parcursul tuturor meciurilor turneului.

International Champions Cup la fotbal feminin, care va începe în 15 august în Cary, North Carolina, va beneficia de asemenea de produsele Herbalife Nutrition și va include clubul de fotbal feminin Atletico de Madrid sponsorizat de companie, precum și North Carolina Courage, Lyon și Manchester City.

“Este important pentru noi în cadrul Relevent Sports Group să găsim parteneri globali care ne împărtășesc viziunea de creștere a fotbalului”, a declarat Aaron Ryan, Chief Operating Officer al Relevent Sports Group.

“Herbalife Nutrition are o lungă istorie în sprijinul fotbalului, fiind astfel o alegere naturală pentru a deveni furnizorul de produse nutriționale pentru International Champions Cup.”

Pe lângă festivitățile care se vor desfășura în apropiere de meciuri, Herbalife Nutrition și ICC vor colabora și cu organizații caritabile locale pentru a implica tinerii din comunitățile locale, găzduind întâlniri cu jucătorii, cabinete de dezvoltare a competențelor și donații de bilete la meciuri. 

Programul meciurilor din ICC poate fi accesat la

https://www.internationalchampionscup.com/schedule.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot