Herbalife Nutrition a fost numită partener oficial în nutriție sportivă al International Champions Cup 2019

Principala companie globală în domeniul nutriției, Herbalife Nutrition (NYSE:HLF) a fost numită partener oficial în nutriție sportivă al International Champions Cup (ICC – Cupa Internațională a Campionilor). Inaugurat în 2013, ICC este principalul turneu de fotbal de vară desfășurat anual la nivel mondial cu 12 cluburi de top ale lumii, care joacă 18 meciuri în 16 orașe din America de Nord, Europa și Asia și este deținut și operat de Relevent Sports Group (RSG).

Parteneriatul Herbalife Nutrition cu turneul din acest an aduce meciuri în China în 24 și 25 iulie prin intermediul China Growth Initiative.

Gama de produse de nutriție sportivă de la Herbalife Nutrition, utilizată în prezent de peste 190 de sportivi și echipe din întreaga lume, va fi pe teren la dispoziția jucătorilor la toate meciurile.

“Fiind și noi fani ai fotbalului, suntem foarte bucuroși că putem aduce International Champions Cup fanilor din întreaga lume. Este fantastic în special faptul că se vor juca meciuri în China, unde milioane de fani vor avea oportunitatea de a susține unele dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume,” a declarat Michael Johnson, CEO al Herbalife Nutrition.

“Echipele și jucătorii care participă la meciurile ICC concurează la cel mai înalt nivel în sport, fiind cunoscut faptul că forma fizică, nutriția și hidratarea sunt factori esențiali pentru succesul lor.”

Principalele echipe de fotbal din întreaga lume, printre care Juventus, Manchester United, Arsenal, FC Bayern și Tottenham Hotspur vor avea acces la produsele certificate Herbalife Nutrition NSF pentru hidratare și nutriție sportivă, pe parcursul tuturor meciurilor turneului.

International Champions Cup la fotbal feminin, care va începe în 15 august în Cary, North Carolina, va beneficia de asemenea de produsele Herbalife Nutrition și va include clubul de fotbal feminin Atletico de Madrid sponsorizat de companie, precum și North Carolina Courage, Lyon și Manchester City.

“Este important pentru noi în cadrul Relevent Sports Group să găsim parteneri globali care ne împărtășesc viziunea de creștere a fotbalului”, a declarat Aaron Ryan, Chief Operating Officer al Relevent Sports Group.

“Herbalife Nutrition are o lungă istorie în sprijinul fotbalului, fiind astfel o alegere naturală pentru a deveni furnizorul de produse nutriționale pentru International Champions Cup.”

Pe lângă festivitățile care se vor desfășura în apropiere de meciuri, Herbalife Nutrition și ICC vor colabora și cu organizații caritabile locale pentru a implica tinerii din comunitățile locale, găzduind întâlniri cu jucătorii, cabinete de dezvoltare a competențelor și donații de bilete la meciuri. 

Programul meciurilor din ICC poate fi accesat la

https://www.internationalchampionscup.com/schedule.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot