Ieșenii de la Junior & Family Dental Center se extind în București

Junior&Family Dental Center, parte a grupului de firme condus de antreprenorul ieșean Dan Drăghici, continuă strategia de extindere pe piața locală prin noua clinică din București. Valoarea totală a investiției s-a situat la aproximativ 300.000 de euro.

Junior&Family a pornit în 2013, în Iași, ca o clinică destinată cu predilecție copiilor, extinzând serviciile stomatologice și la nivelul adulților. Ulterior a început dezvoltarea lanțului de clinici, care numără astăzi trei puncte de lucru – două în Iași și unul în București. Toate unitățile sunt prevăzute cu spații extinse de joacă și oferă servicii de consiliere psihologică împotriva fobiei de medicul stomatolog.

În clinicile Junior&Family au fost tratați în acest an circa 2500 de pacienți, cu un număr de aproximativ 14.000 de programări onorate. Estimarea pentru București, până la finalul anului, este de 800 de pacienți.

Pentru anul în curs, reprezentanții Junior&Family Dental Center își propun afaceri de 600.000 de euro la nivel de lanț, respectiv venituri de 200.000 de euro în București. Pentru viitor este vizată deschiderea unor noi clinici proprii în orașe precum Cluj-Napoca sau Timișoara.

Echipa Junior&Family din București este coordonată de Dr. Mircea Smărăndoiu, cu competenţă în implantologie orală. Serviciile clinicii pornesc de la stomatologie generală, implantologie, protetică dentară, dentiție temporară, ortodonție, până la consiliere psihologică pentru copii și adulți, în caz de fobie de medicul stomatolog.

Obiectivele pe termen scurt și mediu sunt susținute de laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental. Toate lucrările dentare necesare sunt asigurate în cadrul laboratorului, ceea ce determină o calitate sporită a materialelor și a serviciilor stomatologice, precum și optimizarea timpului de lucru al medicilor. Acest aspect se traduce, de asemenea, în creșterea volumului de pacienți gestionați și, implicit, a veniturilor. Laboratorul Drăghici Dental are o echipă de 70 de tehnicieni și deservește aproximativ 400 de medici din 10 judeţe ale ţării şi Bucureşti.

Am intrat pe piața din București, cea mai competitivă la nivel local, cu toată încrederea că vom duce mai departe ceea ce am pornit la Iași – servicii stomatologice de cea mai bună calitate.  Având acces la resursele comune ale grupului nostru de firme, mai ales la cele ale laboratorului de tehnică dentară, putem oferi servicii calitative, cu o durată de execuție redusă, la un preț competitiv”, declară Dan Drăghici, fondator Junior&Family Dental Center.

Despre Junior & Family Dental Center

Junior & Family Dental Center acoperă o gamă extinsă de servicii, de la stomatologie generală până la ortodonție, implantologie și consiliere psihologică. Prezente în Iași și în București, clinicile Junior & Family folosesc cele mai noi tehnologii din aria tehnicii dentare.  

Clinicile Junior & Family sunt deținute de către Dan Drăghici, proprietarul Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari laboratoare de tehnică dentară din țară. Cu o echipă de 70 de tehnicieni, laboratorul deserveşte aproximativ 400 de medici din 10 judeţe ale ţării şi Bucureşti.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot