Iuliana Marciuc și-a întinerit vârsta metabolică cu 8 ani la Bodyshape: „Am mai multă mobilitate acum!”

Iuliana Marciuc, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a reușit să slăbească 6 kilograme și să își întinerească vârsta metabolică cu 8 ani în urma antrenamentelor pe care le face la Bodyshape. Este conceptul de fitness care i-a schimbat radical stilul de viață în ultimele luni.

Vedeta TV  a luat decizia să facă acest tip de sport după ce, prezentă la consultul de specialitate de la Bodyshape, a aflat că organismul ei are cu opt ani mai mult ca și vârstă metabolică decât în buletin. Informația a convins-o pe Iuliana să înceapă antrenamentele de fitness și, după trei luni de mișcare, câte o oră, de trei ori pe săptămână, a reușit, la 51 de ani, să ajungă într-o formă fizică de invidiat și să dea ceasul înapoi în privința vârstei metabolice.

Am întinerit ca vârstă metabolică 8 ani, ceea ce mi se pare senzațional. Când am venit prima dată la consult, am aflat că aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală, și acest lucru m-a motivat și mai mult să mă apuc de sport. Vin de trei ori pe săptămână la Bodyshape. Stau doar o oră, însă este o oră foarte eficientă. E o oră pentru mine. În mod surprinzător, nu mi-a fost greu pentru că atmosfera este foarte antrenamentă. Este muzică, sunt antrenori tineri și drăguți. Am slăbit 6 kilograme în primele două luni mai multă mobilitate și mă simt senzațional. Aici nu mă plictisesc, fac circuite, trec de la un post la altul. Nu mai mănânc dulciuri și patiserie, beau mai multă apă pe zi. Înainte beam un pahar pe zi. Acum, 2 litri și jumătate. La mine picioarele s-au transformat cel mai mult. Acum mi se spune să port haine mai scurte”, declară Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc a intrat la început la Bodyshape în programul 6 Week Challenge, în urma căruia se pot scăpa de 6 kilograme în 6 săptămâni. Ulterior, după ce a ajuns la target, a intrat într-un al doilea tip de program, ce continuă transformarea corporală și definește silueta.

Pentru un modul Bodyshape se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reușesc să atingă targetul de a slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se menține.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot