LUXURIOUS® – Grijă pentru fiecare zâmbet

Zâmbetul este o formă de salut universală, cea mai plăcută expresie a trăirilor și a sentimentelor, iar un zâmbet larg și strălucitor este molipsitor și transmite emoții pozitive.

Atenția pentru propriul zâmbet ar trebui să aibă o importanță deosebită în rutina zilnică de îngrijire a orcărei persoane.

LUXURIOUS®DENTAL CARE este o colecție de 6 paste de dinți adaptate pentru nevoi diferite, pentru diverse categorii de vârstă, dar și pentru pacienți cu nevoi speciale: diabet, homeopatie, sarcină și alăptare.

Cu un design glam și foarte ușor de pus pe etajera din baie - tubul stă în picioare și îți poți pune exact câtă pastă ai nevoie - produsele gamei ți se vor părea prietenoase & superfun.

Gama conține:

⇒ LUXURIOUS FAMILY – Pastă de dinți pentru protecție zilnică multiplă a cavității bucale, cu fluor și calciu. Combate placa, cariile dentare și gingivita. Conferă respirație proaspătă, de lungă durată.

LUXURIOUS SENSITIVE – Pastă de dinți cu fluor pentru ameliorarea rapidă a sensibilității dentare la frig și cald. Protejează dinții de aciditate și carii.

LUXURIOUS WHITENING – Pastă de dinți pentru albirea dinților. Albește dinții, îndepărtând eficient petele de suprafață. Întărește smalțul dinților și îi protejează de apariția cariilor.

⇒ LUXURIOUS DIABETICS – Pastă de dinți pentru diabetici cu fluor organic și calciu. Hidratează mucoasa bucală și calmează iritațiile. Fortifică apărarea antibacteriană a cavității bucale. 

⇒ LUXURIOUS PREGNANCY – Pastă de dinți special formulată pentru igiena orală în timpul sarcinii și alăptării sau pentru gingivita care poate apărea în timpul sarcinii. Combate placa microbiană și previne apariția cariilor dentare. 

LUXURIOUS HOMEOPATHY – Pastă de dinți potrivită pentru tratamentul homeopatic. Conține extracte din plante, cu proprietăți cicatrizante și calmante, care ajută la reducerea sângerării gingiilor. Protejează împotriva plăcii, a cariilor dentare și a gingivitei.

Gama LUXURIOUS®DENTAL CARE este produsă de Intermed – no.1 în igienă orală în Grecia.

Gama LUXURIOUS® DENTAL CARE se găsește atât în farmacii, cât și online, pe platformele de vânzare ale acestora.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Maria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot