România aduce acasă marele premiu al industriei SPA din Europa

România, prin Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane, câștigă marele premiu INNOVATIVE SPA CONCEPT în cadrul Galei Innovative Spa Awards organizate de ESPA (European Spas Asociation), în Croația.

România a fost reprezentată în concurs de proiectul SPA inaugurat la sfârșitul anului 2018 – Herculum Spa ( Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane). Proiectul a fost demarat în urmă cu trei ani, când s-a început segmentul de prospectare și forare al unui izvor de apă termo – sulfuroasă, cea mai mare investiție de acest tip din ultimele două decenii pentru Băile Herculane. Izvorul de apă termală alimentează azi direct bazinele și piscinele din Herculum Spa.

Afrodita Resort & Spa este parte din grupul Bacolux Hotels, care însumează  1000 de locuri de cazare în Herculane, Craiova și Bușteni, cu o tradiție de 25 de ani în industria ospitalității din România. Societatea hotelieră are capital 100% românesc.

România, mai exact proiectul Herculum Spa Băile Herculane, a concurat la Gala Innovative Spa Awards din Croația alaturi de spa-uri din alte 21 de state membre, lideri în industria de SPA, balneo și sănătate.

Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane, reunește un concept unic, creat prin folosirea resurselor naturale specifice zonei în tratamentele și procedurile spa, într-o formă exclusiv destinată acestei locații.

 "Proiectul Afrodita Resort & Spa a fost unul provocator și interesant încă de la început, spune  consultantul SPA Bacolux Hotels, Maria Rendeș. Herculane este o locație atât de încărcată de istorie de spa, cu resurse naturale cu o valoare recunoscută de milenii, încât nu poți să nu te simți copleșit de responsabilitatea de a reînvia toate aceste comori”, adaugă ea.  

Ceea ce am propus prin Conceptul Herculum a fost să transpunem aceste valori la cerințele de azi. Mesajul „We own a heritage and master your wellness for present” s-a dovedit imbatabil și ne-a adus aprecierea unui juriu prestigios de experți spa internaționali.

Herculum SPA de la Afrodita Resort & Spa Băile Herculane vorbește răspicat despre resursele românești de ape vindecatoare, într-un spa modern și original. Aici, metodele balneare tradiționale stau alături cu mândrie de  nevoile omului modern. Resursele naturale de cură sunt pentru toata lumea și nu doar pentru cei bolnavi sau în căutarea de tratamente precise.

"Emoțiile au fost mari pentru echipa României. Jururiul este format din specialiști europeni foarte bine pregătiți, iar proiectele aflate în concurs au fost toate la un nivel foarte înalt. Nu a fost o competiție ușoară, însă ne bucurăm că am putut obține acest premiu pentru industria din România”, punctează Florin Băzăvan, Director General Bacolux Hotels

Premiul obținut de România prin Afrodita Resorts & Spa setează o direcție bună pentru industria spa și balneo din România.

   ESPA (European Spas Asociation) este un organizatie non profit înființată în 1995 al cărei scop este suținerea industriei SPA din Europa, certificare a calității, precum și consultanță legislativă pentru statele membre. Fiecare stat membru având un reprezentat în bord-ul de conducere. România este reprezentată în board-ul ESPA de către OPTBR.

 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot