Salata "de vară" de la Eisberg, o joacă sănătoasă

Eisberg propune pentru această vară un nou mix gustos de salată, denumit chiar “De vară”, o combinație în perfectă armonie cu ambalajul intens colorat, ce îndeamnă la joacă și relaxare.

În sezonul estival, salata este vedeta meselor pe care le iei acasă, la birou sau când ieși să mănânci în oraș. Salata este probabil singurul fel de mâncare de care nu te poți plictisi, întrucât o poți prepara și reinventa zi de zi, după bunul plac.

Bogată în nutrienți proveniți din legume, salata este cel mai sănătos și simplu obicei alimentar pe care îl poți adopta.

Astăzi vorbim mai ales despre salatele de vară care se completează cu temperaturile ridicate de afară.

Noul mix de frunze tinere și rădăcinoase (iceberg, frisee, radicchio, romaine și morcov) este potrivit cu zilele călduroase, în care ne dorim ceva proaspăt, hrănitor și sănătos, pregătit rapid.

Datorită complexității de gusturi și arome salata “De vară” poate constitui un fel de mâncare de sine stătător, dar se și asociază perfect cu brânzeturi, ouă sau carne la grătar, fiind astfel ușor de integrat în orice dietă.

O pungă cu salată, puțină imaginație și masa este gata, ca o într-o joacă!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot