Cele mai noi articole din categoria Bucatarie

 1 2 3 >  Ultima ›

Ți-e poftă de ceva bun, cEVA cu ton voiam să spun...

Spune drept: nu ți se întâmplă câteodată să nu ai chef să gătești? Sau să deschizi frigiderul de vreo zele de ori numai ca să te uiți, de parcă ar putea să apară ca prin minune ceva în el? Când nu-ți place nimic din ce ai, ți-e poftă de „ceva bun” dar totuși nu știi să spui ce ai vrea de fapt să mănânci. Poți să recunoști fără rușine, pentru că tuturor ni se întâmplă.

Ce soluții există pentru astfel de momente?  Care să fie simple, ușor de pus în practică (a se citi „ușor de preparat”!), sănătoase, delicioa

Crăciunița de la Eisberg revine în peisajul Sărbătorilor de Iarnă

Cochetă și apetisantă, Crăciunița, sortimentul sezonier al celui mai mare producator de pe piața românească de salate fresh-convenience, Eisberg, revine pe rafturile supermarketurilor.

Salata Crăciunița este o combinație de rădăcinoase și frunze proaspete: endivia, frisee, radicchio, morcov, sfeclă roșie.

Chef Florin Dumitrescu devine ambasador Electrolux printr-un parteneriat 360 ce oferă pasionaților de gătit un nou tip de inspirație culinară

Recunoscut la nivel internațional pentru susținerea activității bucătarilor profesioniști și a celor pasionați de gătit, Electrolux continuă să ofere experiențe culinare la standarde profesionale, alături de Chef Florin Dumitrescu. Printr-un parteneriat ce își propune să reinventeze gătitul acasă, Chef Florin Dumitrescu devine ambasador Electrolux, oferind pasionaților de gătit o serie de rețete video însoțite de sfaturi culinare, cu ajutorul cărora aceștia vor putea găti preparate de restaurant chiar în confortul casei lor.

Electrolux este un brand suedez care s-a remarc

Ambiția PENNY pentru viitor: în următorii trei ani, 60% din sortiment va fi produs, procesat și va avea ingredientul principal din România

PENNY își ia angajamentul ambițios ca, în următorii trei ani, 60% din sortiment să fie produs în România, ingredientul principal să fie fabricat în România, iar procesarea intermediară să fie și ea realizată local. Noua abordare strategică la nivel de sortiment este continuarea firească a rebranding-ului anunțat în luna iulie, când discounter-ul a accentuat importanța provenienței românești pentru produsele din magazine, dar și a mărcilor proprii realizate preponderent în România.

"Așa cum am anunțat în iulie, re

La Vegeta e o vorbă: te tratez cu supă ori cu ciorbă?

Strânge frigul seara, strânge și dimineața, a căzut și bruma, s-a lăsat și ceața...  Începem să ne cam zgribulim, să ne frecăm palmele ca să ne încălzim, pentru că Doamna Toamna e pe final, se pregătește iarna să dea recital.

Din păcate, sfârșitul toamnei ne găsește tot în pandemie, ba chiar mai speriați decât am fost în primăvară, pentru că pe lângă coronavirusul care umblă nestingherit printre noi ne mai amenință și gripa sezonieră. Și în afară de asta, cu o răceală toți suntem datori, până la urmă.

LIDL a sărbătorit prima Zi Mondială Împotriva Risipei Alimentare printr-o campanie maraton de 24 de ore

Fiind una dintre companiile din România cele mai implicate în lupta împotriva risipei alimentare, Lidl a celebrat Ziua Mondială Împotriva Risipei Alimentare alături de comunitatea sa de peste 2.100.000 de fani de pe Facebook, printr-o campanie educativă, desfășurată pe perioada a 24 de ore. Conceptul campaniei a plecat de la una dintre filosofiile brandului: responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, și și-a propus să le arate fanilor Lidl cum fiecare dintre noi poate face din combaterea risipei alimentare o misiune personală, zi de zi.

Campania a î

Invit-o pe EVA pe la tine, la pateu de ton și sardine

Pe cât sunt de micuțe, pe atât de valoroase sunt modestele sardine. Excelentă sursă de nutrienți, grăsimi sănătoase (monosaturate și polinesaturate) și antioxidanți, sardinele mai au și marele avantaj de a nu fi prea bogate în calorii. Și totuși, nefiind lipsite de proteine, ele reprezintă o alternativă grozavă la carnea roșie, cea pe care tot mai multe persoane au început să o cam evite. Și cum proteinele sunt importante pentru că ele furnizează organismului aminoacizi esențiali pe care acesta nu îi poate produce deși are zilnic nevoie de ei, sardinele sunt soluț

În absolut orice mâncare, numai Vegeta dă savoare

E vremea recoltei, când toată truda de peste vară se adună, se depozitează sau se prepară, înainte să dea bruma. Când toate roadele pământului merg în cămară, pentru ca iarna să ne mai putem bucura de bogăția de gusturi. Și noi, la Podravka, facem același lucru pe care îl fac toate gospodinele: pregătim provizii pentru iarnă și pentru tot anul.

Sortăm, deshidratăm, măcinăm și pregătim combinațiile de legume și condimente care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, așa cum facem de peste 60 de ani, fără întrerupere. Astfel, am adunat în

Cu lingura la ataaac! LINO LADA îți vine de hac!

”Aș mânca ceva dulce.” De câte ori ai spus acest lucru în ultima lună, să zicem? Bine, sunt și persoane care o spun zilnic... Și cu ce ți-ai potolit pofta? Poate cu o prăjitură? Sau bomboane de ciocolată? Ori niște gem sau dulceață?  Bune toate, nimic de zis, dar există ceva mai bun decât toate la un loc. Un borcan cu cremă tartinabilă spre care doar întinzi mâna, iei o linguriță (fie, o lingură!) și din două mișcări ai parte de plăcerea absolută: naturalele și delicioasele produse LINO.

Deserturile unice, adevăratele senzații pe care g

Grăsime arsă in bucătărie? O rezolvă SANO Forte Plus cu parfum de Lămâie

Se apropie momentul în care, în fiecare gospodărie, se va munci de zor în timpul maratonului pregătirii borcanelor cu murături si conserve, iar Sano Forte Plus este pe poziții pentru a da o mână de ajutor: grăsimea arsă și murdăria vor dispărea ca prin minune.

Acest degresant spumă care are nevoie de doar 2-3 minute pentru a dizolva chiar și cele mai dificile grăsimi curăță rapid, eficient și fără înmuiere o gamă variată de suprafețe medii si mari.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Inspirație pentru cele mai frumoase cadouri de Crăciun

Pentru mine, nimic nu se compară cu bucuria Crăciunului, chiar dacă poate părea puțin copleșitor să-mi fac timp și răbdare în căutarea cadoului perfect. Nu contează cât de pregătită crezi că ești... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot