Cele mai noi articole din categoria Bucatarie

 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Rețete pe bază de pește pentru un mic-dejun energizant

Nu-i aşa că prima masă a zilei este cea mai importantă? Nutriționiștii îți recomandă să nu sari peste micul dejun, căci te va ajuta să-ți  începi ziua cu avânt pentru a realiza tot ceea ce ți-ai propus.

Podravka vine în ajutorul tău cu câteva rețete pe bază de pește, ușor de preparat.

Nicio masă fără peşte - la conservă, că e mai sigur şi mai gustos

Ȋn zilele toride de vară mâncărurile recomandate sunt mai light. Ușoare adică. Nu doar pentru că ținem la siluetă, deși, nici acesta nu este un aspect de neglijat, pentru că vara vrem să ne mândrim cu trupuri sculptate, care să dea bine pe plajă. Dar, nici digestia nu e de ignorat. Nu ți-e totuna dacă te simți bine și plin(ă) de energie sau dacă te simți ca un balon, gata să explodeze.

Din acest motiv specialiștii în nutriție ne recomandă ca în sezonul cald să fim atenți la caloriile consumate și la combinațiile culinare făcute. Nu toate ne sunt favorabile, evident.

Podravka România contribuie la masa caldă a celor mai puțin norocoși

Mulți dintre noi nici nu mai alocăm importanță faptului că uneori sărim peste masa de prânz sau plecăm grăbiți de acasă fără să luăm micul dejun. Mâncarea face parte din rutina noastră zilnică și uităm câteodată cât suntem de norocoși că ne putem permite oricând o masă savuroasă.

Totuși, să nu uităm că până și în efervescența tehnologică a lui 2017, există suflete care depind de o farfurie cu mâncare. Există oameni necăjiți a căror singură bucurie este să își astâmpere foamea prin bunăvoința cantinelor sociale.

Cum să slăbești rapid și sănătos mâncând supă şi peşte

Ai fost la shopping și te-ai întors dezamăgită pentru că niciuna dintre rochițele pe care le-ai probat nu-ți veneau bine? Te-ai săturat de colăceii de pe abdomen și de grăsimea de pe picioare? Visezi la ziua în care o să îmbraci o rochie roșie, decoltată și mulată, iar toată lumea se va uita după tine?

Fă ca toate astea să devină realitate. Este foarte ușor. Trebuie doar să încerci să găsești un regim de slăbire care să nu te înfometeze și jumătate din drum este deja făcut.

Secretul Bunicii, brandul care aduce gustul prăjiturilor din copilărie pe mesele românilor

Prăjiturile și dulciurile făcute după rețeta bunătăților preparate de gospodine în casă sunt tot mai căutate de români. Secretul Bunicii este o afacere care produce fursecuri și prăjituri, iar vânzările anuale ajung la peste două milioane de euro pe o piață în care oamenii caută tot mai des calitatea și gustul bun în alimente.

Compania a pornit din dorința a doi antreprenori români de a aduce pe piață produse diferite, care să respecte gustul și tradiția consumului de prăjituri autohtone. Astfel, Claudia Nacu, cofondatoare Secretul Bunicii alături de soț

Gata cu „Las-o cu apă la înmuiat”!

Să ridice mâna sus cine n-a spălat măcar o dată în viață vase. Acum, să ridice mâna cine n-a avut cel puțin o dată bătăi de cap cu vasele care nu se mai dau curățate, indiferent cât le freci - speli - clătești.

Până gătești te simți mai ceva ca la MasterChef. ”Să lăsăm la cuptor până se rumenește...” sau ”amestecă până scade sosul păstrând focul redus”. Ce indicații prețioase, am putea spune... Dar, imediat ce te lingi pe degete urmează partea aceea mai puțin plăcută, spălatul vasului de la cuptor sau a oalei în

Costițe de porc suculente, aromate și delicioase

Avem multe zicale românești, însă cea mai faimoasă dintre toate susține că dragostea trece prin stomac. Și e o zicală cu duh pentru că nimic nu lasă loc de voie bună cum o face un fel copios de mâncare împărțit cu cei la care ții cel mai mult.

Astăzi, Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka, ți-a pregătit o rețetă savuroasă, în ton cu vremea bună și pe placul celor care nu scapă nicio ocazie să pregătească un grătar în aer liber.

Grătarul – de la o soluție salvatoare necesară supraviețuirii, la o revelație gastronomică

Până și dacii erau considerați a fi extrem de mâncăcioși atunci când venea vorba despre grătare. Da, ai citit bine. Istoria cărnii fripte pe grătar n-a fost scrisă peste noapte, ci acum mulți-mulți ani.

Așadar, nu apleca urechea în fața miturilor cum că grătarul ar fi o invenție americană. Prepararea cărnii fripte s-a transformat, pe rând, dintr-o soluție salvatoare necesară supraviețuirii într-o revelație gastronomică sau chiar un hobby demn de weekendurile cu prietenii.

Tips & tricks oferite de Electrolux

Cand trebuie sa facem achizitii eficiente si bine argumentate pentru bucatarie, nu doar sa urmarim cele mai noi trenduri, este important sa fim foarte atenti la stilul nostru de viata si sa anticipam modurile in care vom utiliza echipamentul respectiv. In ultimul timp, am descoperit din ce in ce mai mult beneficiile cuptoarelor cu abur, oferind o tehnica mult mai sanatoasa de gatit, insa cuptoarele electrice sau cele cu convectie isi sustin si ele propriile avantaje.

Pentru a intelege mai bine functiile si rolul fiecarui tip de cuptor in bucatarie, specialistii Electrolux explica in detal

Tefal Ingenio – Inspiră-te, creează, gătește!

Să găteşti nu a fost niciodată mai simplu! Ieşi din banalitate! Vara aceasta redescoperă plăcerea de a găti cu gama Ingenio de la Tefal ce readuce savoarea în bucătăria ta.

Între 15 iunie şi 9 august 2017, vino în hypermarket-urile Carrefour, magazinele Billa sau supermaketurile Market și Express și, la fiecare 10 lei cheltuiți, primeşti un punct de loialitate pe care îl transformi în reduceri la gama de vase de gătit Tefal Ingenio! Refresh your cuisine!


 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Top Line a lansat peelingurile medicale Academie DERMACTE

Secretul tinereții nu vine doar din formulele avansate din punct de vedere științific, cu rezultate imediate și de lungă durată, cât mai ales din inteligența adaptării acestora la nevoile particul... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot