Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

Dacă toate ingredientele de bază ale unui preparat sunt aceleași, oare de ce nu au toate și același gust, indiferent cine le-a preparat? Sigur, știm răspunsul clasic, că a fost gătit cu suflet... Dar acesta este numai o jumătate de adevăr. Cealaltă jumatate este că chef-ul, bucătarul sau gospodina au pus pe lângă suflet și un adaos alimentar. Altă explicație nu prea există. Însă contează și ce adaos alimentar a pus. Pentru că rostul bazei alimentare este să îmbogățească gustul, nu să îl schimbe, să confere prospețime și consistență aromelor, nu să le „acopere”.

Rezultat al unei bogate tradiții și al unei experiențe îndelungate în domeniul culinar – de peste 50 de ani - Vegeta este aliatul de nădejde al celor recunoscuți că „gătesc bine”.

Secretul celebrului adaos alimentar de pe ambalajul căruia zâmbește imaginea la fel de celebrului bucătar rotofei stă în calitatea ingredientelor sale, în combinația unică de condimente și legume deshidratate și în conținutul redus de sare, adaptat preferințelor consumatorului modern.

La prima vedere poate părea dificil sau chiar imposibil să mănânci sănătos și totodată gustos, de parcă cele două noțiuni nu ar fi compatibile. Nici vorbă! Un preparat dietetic, cât mai light, nu înseamnă și fad.

Chiar și o banală mâncare de cartofi – mai ales că se apropie Postul Sfintei Mării - poate fi savuroasă dacă este „dreasă” cu numai o lingură de Vegeta Natur Condimente pentru cartofi.

Vegetarienii probabil că știu cel mai bine acest secret. Oricum ar fi preparat (felii, în crustă, la cuptor, la grătar sau prăjit), cartoful – acest aliment simplu, dar nutritiv -  își va arăta o altă „față” și își va dezvălui un gust mai bogat, pus în valoare de amestecul de condimente ce îi este dedicat în exclusivitate.

Vegeta Natur are și condimentul potrivit pentru fiecare tip de carne, fie că este de pui, porc, miel sau pește. Urmezi o dietă pe bază de proteine, în care carnea joacă rolul principal și uneori devine plictisitoare? Dacă folosești condimentul potrivit, este practic imposibil să te saturi de ea cu una – cu două!

Cât despre toți cei care consumă preponderent carne din plăcere, pentru care ieșirile la grătar sunt cel mai strașnic mod de a se relaxa – indiferent de anotimp! - cu Vegeta Natur vor fi cu siguranță cotați ca cei mai pricepuți în prepararea fripturilor. Căci, folosind condimentul potrivit, în cantitatea potrivită și la momentul potrivit, îți vei pune practic semnătura pe respectivul preparat.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

{{unknown}}... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot