Conceptele KUMA – esențiale și moderne - o investiție pe termen lung în calitate

Traversăm o perioadă complicată, dar dorim să atragem atenția spre subiecte care ne ajută să înfrumusețăm locuința, să gândim concepte noi pentru zone rezidențiale, hoteliere, de birouri, să visăm frumos. KUMA continuă să creeze și să propună spații în care conceptele KUMA să aducă fericire și confort sufletesc.

Scandinavii iubesc cu adevărat designul, motiv pentru care pun foarte mult accentul pe detalii, pentru a crea de fiecare dată un spațiu unic, care să iasă în evidență.

Conceptele nordice KUMA satisfac nevoile și gusturile unei piețe diverse, exigente și în continuă evoluție, anticipând tendințele, prin crearea unor soluții ideale, atât pentru spațiile rezidențiale, cât și cele publice.

Conceptele KUMA se disting prin formele moderne, esențiale, minimaliste. Acestea sunt soluții deosebit de versatile, care pot pune în valoare spațiile contemporane.

Tendinţele evoluează şi se schimbă continuu. Ceea ce putem remarca însă, în ultimii ani, este o tendinţă către modern, calitate, linii curate şi mai ales, personalizare. Dezvoltatorii,  nu se regăsesc întotdeauna în colecţiile standard. Din ce în ce mai mult, apar solicitări pentru elemente custom made, făcute pe comandă, exact pe cerința clientului.

Lavoarul, o piesă indispensabilă în orice baie, atrage prima dată atenția, într-o baie. Tocmai din acest motiv interesul acordat lavoarelor de o calitate înaltă este evident. Lavoarele KUMA care nu sunt simple lavoare, ci concepte de design, sunt produse în România din 1998, cu tehnologie daneză, create din materiale compozite de ultimă generație.

KUMA- este o prezență constantă pe piața obiectelor sanitare și se diferențiază față de alți producători prin unicitatea designului propus și seriozitatea abordării unui proiect.

Cu tehnologii de ultimă generație, atentă la detalii și la cerințele clienților, KUMA a reușit să dezvolte concepte folosind peste 10 tipuri de materiale și 75 de culori. Gama diversificată de materiale este un punct forte al companiei. Apoi, cromatica impresionantă și prețurile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinații de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru oricine apreciază designul și poate apela cu încredere la serviciile KUMA.

Texturile KUMA conferă conceptelor un farmec natural, care te invită să ai o experiență tactilă emoțională. Contrastul între tehnologie – dat de tehnica specială de turnare continuă a bolurilor cu blatul -și estetică, este unul extrem de plăcut.

Nu în ultimul rând, ușurința în utilizare, este esențială pentru conceptele de băi rezidențiale sau publice. De aceea, unul dintre atuurile KUMA este acela că lavoarul și blatul sunt turnate în suprafață continuă prevenind acumularea de murdărie și facilitând curățarea. De asemenea, KUMA are posibilitatea de a turna continuu 2 sau mai multe boluri pe același blat, aspect esențial, mai ales pentru spațiile publice. Sistemul KUMA LED, montat sub lavoar, vine să completeze un design unitar și care transmite o lumină difuză,” hygge “, în băile  hoteliere, dar și cele private.

Toate aceste particularități sunt elemente importante, care ajută în obținerea unei amenajări armonioase, de calitate, care își păstrează caracteristicile excepționale, în timp. KUMA este o investiție rațională pe termen lung.

KUMA România este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa.

http://www.kumaromania.ro

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, +40 722 423 223

 Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot