Lecție de stil – design-ul scandinav al produselor KUMA

Scandinavii iubesc cu adevărat designul. Dacă vei vizita o casă din Peninsula Scandinavă, vei avea sentimentul că pășești printre paginile unui catalog de design interior. Liniile curate, minimalismul și funcționalitatea sunt caracteristicile designului nordic. Motivul pasiunii nordicilor pentru designul interior ține de faptul că aceștia pun foarte mult accentul pe timpul petrecut acasă, alături de familie și prieteni. De aceea, sunt deodebit de exigenți și atenți la modul în care își amenajează casele. Pentru ca atmosfera să fie perfectă, piesele de design, materialele, cromatica și dimensiunile trebuie să fie perfect alese.

Nu întâmplător, produsele inspirate din designul scandinav excelează din toate punctele de vedere, de la calitatea materialelor folosite, până la estetica și cromatica impresionante. În România, KUMA este compania daneză care oferă concepte de design cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă spații contemporane,"custom made".  Un stil distinctiv, personalizabil, care oferă funcționalitate și confort.  Conceptele pentru baie și bucătărie KUMA sunt printre primele opțiuni în amenajarea casei, dar și a spațiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, spa-uri, școli, grădinițe, mall-uri și altele. Stilul de viață modern presupune ca o mare parte din timp să o petrecem și la serviciu sau în spații publice, iar moda scandinavă propune același design de interior ca acasă și în aceste locuri, pentru confortul sufletesc.

Produsele KUMA ne permit să construim un colț de rai în care să ne simțim relaxați pentru a ne bucura de timpul petrecut în familie, la serviciu, sau într-un spațiu public, într-o atmosferă cosmopolită. Un interior cu adevărat frumos nu are legătură doar cu felul în care arată piesele de design, ci, la fel de mult, și cu felul în care se simt acestea. Astfel, este deosebit de important să integrăm în exigențele noastre atunci când vine vorba de amenajare și calitatea materialelor folosite, iar KUMA, excelează la acest capitol.

Gama diversificată de materiale este un punct forte al unei companiei. Apoi, cromatica impresionantă și prețurile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR - solid surface, PEARL - combinații de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ - pietre naturale), constituie motive pentru care orice cumpărător poate apela cu încredere la serviciile KUMA.

Atunci când îți treci degetele peste suprafața unui blat de bucătărie, sau atunci când faci o baie fierbinte într-una din căzile KUMA, senzația este clar diferită față de cea dată de contactul cu un obiect făcut dintr-un material de calitate îndoielnică. Diversitatea de texturi promovată de KUMA a adus compania în topul preferințelor tuturor clienților care și-au dorit lux, calitate și estetică modernă – toate în aceeași piesă de design. 

Conceptele KUMA de inspirație nordică, sunt garanția unui spațiu cu adevărat reușit. Acestea au o încărcătură emoțională dată de caracteristicile materialelor și designul deosebit. Iar brand-ul KUMA este cel mai frumos povestitor, gata să te ducă în lumea “hygee” a scandinavilor.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot