Trenduri de Crăciun: kika aduce magia sărbătorilor de iarnă cu 5 colecții de basm

kika, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni, propune pentru Crăciunul din acest an decoruri de basm, cu accesorii și decorațiuni care au ca sursă de inspirație poveștile magice ale copilăriei. Predomină materialele luxoase ca sticla, catifeaua sau ceramica, iar plusul de rafinament este dat de combinațiile neașteptate cu elemente naturale, precum lemnul, lâna sau penele. Sunt colecții care surprind prin creativitate și originalitate, păstrând totodată linia tendințelor internaționale în materie de decorațiuni de Crăciun.

Bufnițe, reni, zâne fermecate, brazi din catifea, ciuperci din lână, căluți de mare, meduze și unicorni – sunt câteva dintre figurinele prin care kika își propune să aducă în casele românilor momentele magice care amintesc de bucuria copilăriei. Prețurile variază între 3,99 de lei pentru decoraţiuni pentru brad și 699 de lei pentru figurinele mari cu o înălţime de peste 100 cm, cum ar fi ursul polar. Produsele sunt disponibile în magazinele Militari și Pallady, dar și pe kika.ro.

„La kika, românii vor găsi ingredientele necesare pentru a-și crea acasă un decor de Crăciun relaxant, primitor și care să-i inspire pentru anul care vine. Toți cei care vor veni în aceste zile în magazinele din kika Militari și Pallady vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor – am lansat colecții atât pentru cei care țin la tradiție, dar și pentru cei care adoră să iasă din tipare, declară Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika Romania.

Pentru cei care preferă căldura stilului tradițional, kika a lansat colecția „Căsuța din poveste, cu accesorii ingenioase din lemn, ceramică, materiale tricotate sau lână, care aduc aminte de decorațiunile de odinioară, lucrate cu migală de meșteșugari. Predominantă este culoarea roșie, iar verdele, albul și tonurile de gri vin să completeze interiorul cu un aer festin, specific sărbătorilor de iarnă. Decorul este completat într-un echilibru perfect cu brăduți din lemn, oameni de zăpadă, căluți, Moși Crăciuni sau reni.

Având ca sursă de inspirație natura, colecția „Pădurea fermecată” promite să aducă zâmbetul pe buze și să-i încânte atât pe cei mici, cât și pe părinți.

Colecția „Regatul de gheață se adresează în special celor care iubesc simplitatea și stilul modern. Combinațiile de alb și argintiu, împreună cu tonurile reci de bleu sau verde fistic, aduc în cămine magia creată de reflexiile fulgilor de nea. În acest tablou feeric, senzația de căldură este oferită de covorașele sau decorațiunile din blană care pot fi așezate nu doar pe jos în fața bradului sau șemineului, ci și pe scaunele de dining.

Nu în ultimul rând, pentru cei care văd viața în nuanțe de pastelate, kika le propune o colecție îndrăzneață - Tărâmul zânelor”. Coral, o culoare mai puțin utilizată până acum în decorurile de Crăciun, creează o stare de optimism și o atmosferă magică de basm, iar rozul folosit în decorațiunile de iarnă completează un decor vesel. În atmosfera de basm își fac apariția și figurine neașteptate: de la zâne și unicorni, la căluți de mare și meduze din mărgele.

În plus, pentru cei aflați în căutare de inspirație pentru decorul de Crăciun, kika Militari și Pallady promite să-i întâmpine cu cele mai frumoase idei de amenajare, dar și cu propuneri inedite de cadouri cu care să-i surprindă pe cei dragi.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Sephora Christmas Collection 2019, un noian de cadouri fabuloase

Pentru cei mai mulți dintre noi, perioada Sărbătorilor de iarnă are un farmec aparte. Începem să ne gândim la cadourile de Crăciun pentru cei dragi și nu de puține ori, misiunea se dovedește a fi ... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot