Adoptă stilul verii

Bine ai venit, vară! În acest sezon, Pandora surprinde esența verii cu noi modele inspirate de zilele însorite la malul mării.

Un sezon al bucuriei, al aventurilor și al libertății, apusuri de soare colorate și valurile oceanului. Cea mai recentă colecție lansată de Pandora sărbătorește sezonul cu două noi talismane colorate, o brățară inspirată de valurile strălucitoare ale oceanului, plus un pandantiv și cercei din perle de cultură de apă dulce.

Poartă diferite metale și materiale împreună, suprapuneri de brățări și talismane într-un amestec de tonuri reci și calde, sau suprapune pandantive din perle de cultură de apă dulce pentru o eleganță de vară fără efort.

Oceanul este o țară minunată subacvatică plină de viață”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors.

„Noile noastre design-uri cu tematică oceanică reprezintă o aprofundare a acestei lume și o apreciere a comorilor sale nesfârșite”.

Într-o oda elegantă a naturii au fost creați cerceii rotunzi și pandantivul din perle de cultură apă dulce. Designul minimalist arată formele lor asimetrice naturale și strălucirea irizată.

Perlele sunt comorile oceanului. Sunt frumoase în imperfecțiunea lor, iar fiecare este unică”, continuă Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors.

Talismanul din sticlă Murano Flamingo roz prezintă sticlă cabochon peste pene ajurate din Pandora Rose.

Brățara glisantă Valuri albastre are străluciri pavé care imită valurile oceanului.

Talismanul pandantiv Pește cu solzi albaștri se mișcă odată cu tine, datorită tehnicii numite „articulație”, care creează flexibilitate prin balamale.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot