Alege să începi școala cu Marelbo

Cu fiecare început de toamnă, emoția și bucuria de a reîncepe școala sunt tot mai mari. Oferă-i piticului tău zile pline de culoare cu încălțămintea Marelbo.

Marelbo te ajută să îi alegi copilului tău încălțăminte rezistentă, confortabilă și atrăgătoare, dar mai ales accesibilă la preț. Încălțămintea produsă de Marelbo este concepută pentru a rezista o perioadă mai îndelungată uzurii și pentru a arăta bine mai mult, oferind o gamă largă de dimensiuni și stiluri.

Marelbo deține o fabrică localizată în Vicovul de Sus, județul Suceava și o rețea națională cu peste 55 de magazine de încălțăminte trudită de oameni harnici, din Bucovina, care au transmis acest meșteșug din tată în fiu. Această tradiție durează de mai bine de 30 de ani.

În fiecare magazin găsești încălțăminte pentru femei, bărbați, adolescenți și copii la preț de producător. Prețurile accesibile sunt aceleași și în magazinul online și în magazinele din țară.

Personalul Marelbo din magazinele din toată țara este specializat să te ajute să descoperi întreaga gamă de încălțăminte Marelbo.

Descoperă, încearcă și poartă perechea potrivită! Susțineți economia românească cumpărând produse românești!

De ce să cumperi copilului tău o pereche de încălțăminte din magazinul online sau magazinele Marelbo?

Vizitează magazinele Marelbo sau intră pe site-ul marelbo.com și vezi care sunt tendințele actuale în materie de încălțăminte pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Marelbo confecționează încălțăminte de la numărul 25 până la 48, pentru cel mai mic membru al familiei până la cel mai mare. Calitatea desăvârșită a produsului cât și experința de peste 30 de ani recomandă încălțămintea.

Încălțămintea este exclusiv produsă din piele, motiv pentru care calitatea este net superioară comparativ cu alte produse. Prețurile sunt de producător, astfel ele fiind accesibile pentru orice român.

Dacă alegi să comanzi online, totul devine mult mai simplu pentru că:

• Ai parte de livrare rapidă

• Returnare în 14 zile

• Livrare gratuită în România la comenzi de minimum 200 lei

Pentru că sănătatea angajaților și a clienților este una dintre prioritățile noastre, dezinfectăm cu grijă toate produsele, rafturile și suprafețele. Pășește cu încredere în magazinele Marelbo cu toată familia și simțiți împreună emoția unui nou început de școală.

Ținând cont de perioada dificilă în care ne aflăm, fiecare firmă românească are nevoie de sprijin, dacă vrei să beneficiezi de un produs de calitate superioară și în același timp să sprijini companiile românești, alege să începi școala cu Marelbo.

Pentru detalii, vizitează-ne pe https://marelbo.com/ro  

https://www.facebook.com/marelbo.shoes


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

O vară mai răcoroasă cu noile rețete Lavazza coffeetails

Vara e mai frumoasă petrecută alături de prieteni sau familie, la marginea unei piscine sau în natură. Fie că organizezi un cocktail ca să te bucuri de vremea frumoasă, un grătar în curte cu vecin... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot