Alege un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Favreau, prin lansarea noii colecții de bijuterii Disney x Pandora. Colecția le întâmpină pe îndrăgitele personaje, care revin pe marile ecrane, prin piese unice, create pentru a-ți oferi modalități de a-ți arăta legătura strânsă pe care o ai cu această poveste clasică.

Creată pentru a le încuraja pe femei să aleagă un stil impunător, minunata colecție inspirată de film cuprinde o brățară, precum și o serie de talismane din argint 925 și Pandora Shine (argint 925 placat cu aur), inclusiv un extraordinar talisman Simba, în ediție limitată. Acestea pot fi purtate separat sau combinate, pentru a crea un look cu adevărat impresionant, fiecare piesă fiind inspirată de decorurile spectaculoase din film, de muzica de neuitat și de spiritul personajelor de care ne-am îndrăgostit cu 25 de ani în urmă.

Colecția reflectă temele existente în film: curaj, forță, curiozitate, înțelepciune și prietenie. Știind că fiecare bijuterie este insuflată de semnificații și amintiri, Pandora te invită să îmbini alegerile personale de stil cu afecțiunea pentru filmul „Regele Leu”. Alegând și combinând piesele preferate, poți folosi bijuteriile ca o formă de exprimare a personalității tale.

Favreau readuce la viață personajele emblematice din „Regele Leu”, purtându-ne în savana africană, unde un nou rege este născut. Simba îl idolatrizează pe tatăl său, Regele Mufasa, și încearcă să-și înțeleagă propriul destin regal. Dar nu toți cei din regat sărbătoresc apariția noului pui de leu. Scar – fratele lui Mufasa și fostul moștenitor al tronului – are planurile sale. Bătălia pentru Pride Rock este devastatoare din cauza trădărilor, a tragediei și a dramei, ducând, în final, la exilul lui Simba. Cu ajutorul unei perechi de prieteni noi, precum și cu vechea sa prietenă și aliată Nala, Simba va trebui să-și dea seama cum să se maturizeze și să recupereze ce este al lui de drept.

Distribuția de cinci stele a filmului îi include pe Donald Glover ca Simba, Seth Rogen ca Pumbaa, Chiwetel Ejiofor drept Scar, Billy Eichner ca Timon, Beyoncé Knowles-Carter ca Nala și James Eal Jones drept Mufasa.

Filmul „Regele Leu” de la Disney are premiera în cinematografe pe 19 iulie 2019.


Autor: B0ncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot