Asortează-ţi ochelarii de vedere la ţinuta vestimentară

Pandemia de Coronavirus a schimbat viețile tuturor. Distanțarea socială a schimbat modul în care învățăm, lucrăm, socializăm sau chiar ne distrăm. Acest lucru înseamnă că orele petrecute în fața ecranului au crescut drastic.

Chiar dacă unele persoane utilizează mai des tehnologia, iar altele mai puțin, un lucru este cert, aceasta face parte din viața fiecaruia dintre noi. Toate ecranele care emit lumină (telefonul, tableta, calculatorul, televizorul) sunt daunătoare, iar odată cu trecerea timpului, acuitatea vizuală poate înregistra scăderi. Lumina emisă de aceste ecrane conține o parte de lumină vizibilă, extrem de nocivă și anume lumina albastră-violet.

Dacă te afli printre persoanele care petrec multe ore în fața calculatorului, este recomandat să discuți cu opticianul despre opțiunile de protecție pe care le poti utiliza, astfel încât să eviţi eventualele probleme.

Simți că ochii îți obosesc repede? Uneori apar și durerile de ochi sau de cap când lucrezi la calculator sau chiar în momentul în care privești către telefon? Atunci este momentul să vii la o programare la optica medicală Clarfon, pentru prescripţie de ochelari.

Iată câteva dintre beneficiile tratamentului antireflex aplicat pe lentilele ochelarilor de vedere și nu numai:

• elimină reflexiile deranjante

• protecţie vizuală

• confort vizual

• claritate imagine – ajută la o vedere mai clară la distanţă şi chiar şi la citit

• perceptie naturală a culorilor

• transparenţă mai mare

• curăţare mai uşoară a lentilei

• rezistenţă mai mare la zgârieturi

• aburire scăzută la schimbările de temperatură

Din cauza timpului petrecut în faţa ecranelor digitale, vederea noastră necesită MĂSURI SUPLIMENTARE DE PROTECŢIE, lucru ce nu este de neglijat.

Clarfon a inițiat un nou proiect care are ca scop protecția vederii pacienților, vine cu numeroase soluții benefice ce au ca scop conștientizarea protecției ochilor.

Dacă te hotărăști să îți testezi vederea, în luna martie o poţi face gratuit în cabinetele de optică medicală Clarfon. Dacă îți sunt recomandați ochelari sau dacă dorești să achiziționezi o pereche de ochelari cu protecție, pe tot parcursul lunii martie, orice ramă de ochelari beneficiază de o reducere de 50%.

Vino la Clarfon pentru a beneficia de cele mai bune produse, la prețuri de excepție.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot