Ecco deschide un nou magazin în România

Brand-ul global ECCO, cunoscut pentru incaltamintele sale premium, adauga un alt magazin la cele peste 2.250 de shop-uri monobrand din intreaga lume.

Deschis pe 27.05, ECCO Pallady este situat in Fashion House Pallady si devine cel de-al patrulea magazin outlet din Romania, si primul magazin Outlet Concept Prime.

„Am reusit sa deschidem inca un magazin de tip Outlet, al patrulea din tara, astfel ramanand fideli planului nostru de dezvoltare. Este in primul rand cel mai mare magazin din Romania si in al doilea rand primul realizat pe noul concept Outlet Prime, oferind un look fresh si minimalist. Speram sa fie un punct de atractie atat pentru bucuresteni cat si pentru turistii care se indreapta spre mare. Nu in ultimul rand, magazinul respecta toate prevederile de igiena si protectie in vigoare, atat pentru clienti cat si pentru angajatii nostri.” - Victor Tighinean, director general ECCO Romania.

Avand la baza conceptul ECCO Prime, noul magazin ”se prezinta” intr-un mod usor, natural, scandinav, care este in concordanta cu spiritul pantofilor ECCO.

Corpurile de iluminat alb stralucitor, in combinatie cu culorile stejar si negru, creeaza scena perfecta pentru intreg portofoliu de produse din fiecare gama ECCO.

Noul magazin este bazat pe noul concept Prime Outlet ECCO si este special dezvoltat pentru locatii premium ce ofera cea mai mare parte a colectiei locale ECCO.

Acesta combina prezentarea exclusiva a produsului si o stocarea integrata, dar discreta, a celorlalte produse din gama. Un aspect curat, personalizat, de corpuri de iluminat usoare, de inspiratie scandinava, in combinatie cu caracteristici simbolice ale marcii.

ECCO este, in primul rand, o afacere de familie bazata pe maiestrie, producatorul danez a adunat cunostinte valoroase de mai bine de 50 de ani.

Infiintata in 1963, compania a reusit sa promoveze in mod constant inovatia, conducand propriile sale tabacarii si fabrici de pantofi, controland majoritatea lantului valoric si garantand, astfel, o calitate extraordinara a incaltamintelor sale.

Cu un accent puternic pe piele premium, de inalta calitate si platforme inovatoare de confort, ECCO ofera o gama larga de produse pentru intreaga familie indiferent de sezon.

Magazinul ECCO din Fashion House Pallady este noul membru al ”familiei” si va asteptam sa ne treceti pragul!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot