Hommage à Gustav Klimt - „Dreams”, cea mai nouă colecție lanstaă de FREYWILLE

Pictura de renume mondial „Fecioara” a lui Gustav Klimt, realizată în 1913 și expusă la Galeria Națională din Praga, reprezintă sursa de inspirație a celei mai noi colecții lansate de FREYWILLE. Numele colecției Hommage à  Gustav Klimt - „Dreams” te invită la a pași pe tărâmuri onirice pline de culoare unde orice vis poate deveni realitate.

Vă prezentăm cea mai nouă colecție de bijuterii cu email al unui Klimt plin de viață.

Inspirația

O nuanță puternic strălucitoare de albastru lapis formează baza acestui design. Tușe de pensulă cu praf de aur pur, scot în evidență formele spiralate, împletite și încadrează într-un mod delicat „insulele” de nuanțe violet.

Zonele de verde jad ornate cu puncte strălucitoare fac referire la aranjamentul florilor din cadrul picturii. Acest email este o piesă de artă, atent manufacturată de către artiștii FREYWILLE în atelierul nostru din inima Vienei.

Colecția

Pictura de renume mondial „Fecioara” a lui Gustav Klimt, realizată în 1913 și expusă la Galeria Națională din Praga, reprezintă sursa de inspirație a celei mai noi colecții lansate de FREYWILLE. Numele colecției Hommage à Gustav Klimt - „Dreams” te invită la a păși pe tărâmuri onirice pline de culoare unde orice vis poate deveni realitate.

Design-ul

Cu dimensiunea sa impresionantă de 190 x 200cm, pictura prezintă un colaj de femei adormite în timp ce visează. Tabloul are o poziție specială în opera lui Klimt, întrucât descrie un aspect cheie al mișcarii de secesiune: interacțiunea dintre tineri, transcendență și mortalitate, celebrarea frumuseții și fenomenul existenței feminine. Realizată în ulei pe pânză de canvas, pictura este o piesă impresionantă de reprezentare a artei sale, strălucind în culori și forme vii hipnotizante.

Piesele din această colecție sunt alegerea perfectă pentru cunoscătorii artei lui Gustav Klimt, o colecție plină de ornamente de vis pentru a-i însoți pe tot parcursul zilei.

Străluciri de email

Reinterpretând detaliile impresionantului tablou, echipa de design FREYWILLE, a captat elemente esențiale ale operei de artă pentru a crea o nouă colecție, un omagiu de natură artistică închinat operei lui Klimt, plină de formă și culoare. Inspirată de spiralele existente pe țesătură, artiștii noștri au ales să le reprezinte proeminent pe suprafețele de email strălucitor, întărind ideea cum că spirala este un element de bază în opera lui Klimt. Culorile vibrante folosite atrag privirile și te cuceresc instant: o nuanță intensă de albastru lapis, tente de purpuriu și picături de roșu și verde aprins fac ca designul emailului să devină un omagiu rafinat inspirat de tabloul original.

Piesele din această colecție sunt alegerea perfectă pentru cunoscătorii artei lui Gustav Klimt, o colecție plină de ornamente de vis pentru a-i însoți pe tot parcursul zilei.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot