Intră în universul păpușilor Elijoy – colorate, vesele și sustenabile

Atunci când alegi să dăruiești o păpușă copilului tău, îți dorești calitate, atenție la detalii, dar mai ales alegi să oferi ceva deosebit, diferit de genericele păpuși din plastic, care să fie în armonie cu dezvoltarea lor. Pornind de la aceste idei, dar și din dorința de a crea jucării sustenabile, deosebite și cât mai personalizate, s-au născut păpușile Elijoy.

Create cu drag, păpușile Elijoy sunt gândite și cusute cu grijă și atenție la detalii, fiind destinate pentru a fi extensii ale personalității celor care le vor fi prieteni de joacă.

Ele încurajează copiii să își îmbrățișeze individualitatea, să fie creativi, curoși, deschiși și să pornească în aventuri îndrăznețe. De asemenea, păpușile Elijoy le pot fi alături celor mici atunci când aceștia depășesc  momente delicate și au nevoie de alinare și confort, pentru că le oferă o experiență tactilă minunată.

Elijoy înțelege cât de important este ca produsele alese pentru cei dragi să fie confecționate din materiale naturale, cu grijă pentru mediu, dar și pentru oamenii din jur. Astfel, corpul păpușilor este realizat din materiale textile precum in și bumbac, iar interiorul este umplut cu fibre hipoalergenice. Urmând aceleași principii, pentru hainele și accesoriile păpușilor au fost alese cu atenție bumbac, in, tulle și panglică decorativă, iar cea mai potrivită alegere pentru păr s-a dovedit a fi lâna merino.

Rezultatul? O jucărie veselă, plăcută la atingere, perfectă pentru dezvoltarea și stimularea imaginației.

Mai mult, o păpușă Elijoy poate fi exact așa cum vrei tu sau copilul tău. În aplicația interactivă de pe site, oricine poate îmbrăca și accesoriza o păpușă după bunul plac. Diverse coafuri, rochițe, pantaloni, culori vesele și muuulte alte accesorii te așteaptă să le descoperi. Există o multitudine de variante pentru toate gusturile!

Potrivite pentru o paletă largă de vârste, aceste păpuși au și un profil de siguranță ridicat, deoarece, spre deosebire de jucăriile din plastic, copiii nu le pot dezasambla. Iar atunci când este necesar, păpușa poate fi curățată manual, cu o cârpă umedă, fără a folosi mașina de spălat.

Te invităm să descoperi colecția de păpuși Elijoy sau să îți creezi un model personalizat pe site: www.elijoy.ro


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot