Lansearea competiției de design TEZYO X UAD

TEZYO, brandul de retail din reteaua Otter Distribution, în parteneriat cu Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, a lansat competiția de design TEZYO X UAD, în timpul Galei UAD, printr-un performance desfășurat chiar pe catwalk-ul binecunoscutei manifestări.

Provocarea se adresează exclusiv studenților din anul al III lea la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, secția Modă-Design Vestimentar, precum și celor înscriși în programul de master al aceleiași instituții. Competiția presupune realizarea unui model de pantofi și a unui model de sanda pentru sezonul toamnă-iarnă 2019-2020. Proiectul câștigător primește un premiu în valoare de de 1.500 de euro, destinat exclusiv folosirii în scopul creării unei colecții vestimentare. Data limită pentru depunerea proiectelor este 30 octombrie 2018. Câștigătorul va fi anunțat în cadrul Galei UAD 2019, când vom dezvălui și colectia capsula câștigătoare.

Gala UAD Fashion Design a ajuns anul acesta la cea de-a 24-a ediție. Principalul scop al Galei este de a crea o platformă de promovare compatibilă cu structurile europene şi, implicit, o conexiune între absolvenţi și mediul profesionist al modei. În fiecare an, cei mai buni absolvenţi sunt premiaţi prin internship-uri şi participări la prestigioase evenimente naţionale şi internaţionale. Încă de la prima ediţie, Gala UAD Fashion Design şi-a câştigat un binemeritat rol în peisajul evenimentelor de fashion din ţară. Prin tematica aleasă şi beneficiile oferite comunităţii, Gala implică atât tinerii absolvenţi cât şi parteneri strategici: reprezentanți ai industriei modei, specialişti din cercetare, presa de specialitate, potenţiali parteneri din țară și din străinătate.

De-a lungul anilor, absolvenții UAD Modă-Design Vestimentar s-au remarcat la prestigioase manifestări cum ar fi: Elle Style Awards România, International Fashion Showcase / London Fashion Week, CDP Dusseldorf, Arts of Fashion / San Francisco, etc. Prin programele de internship-uri și burse de plasament, studenți și absolvenți ai departamentului au ajuns să lucreze în atelierele de creație ale unor importante brand-uri internaționale.

TEZYO a lansat noua campanie de imagine în sezonul primăvară-vară 2018, sub sloganul „Real Glam” încurajând libertatea de exprimare și stilul unic. Totodată, accentul cade pe importanța alegerii accesoriilor – încălțăminte și poșete – care, mai presus de orice, se potrivesc ție și personalității tale. Ești Real Glam atunci când te simți bine în ceea ce alegi să porți, indiferent de context.

Anul acesta, TEZYO îți propune să uiți de sfaturi și reguli, să apelezi la creativitate și să îndrăznești să porți ceea ce îți place, așa cum îți place. Pantofii și accesoriile pot schimba radical aspectul unei ținute și constituie elemente importante, care pot scoate din anonimat orice asociere de articole vestimentare. TEZYO te invită să faci o joacă din alegerea accesoriilor, pantofilor și poșetelor, să experimentezi și să fii diferit.

Stilul este oriunde și oricând. E la birou, pe stradă, dimineața și seara. Adevăratul stil e real si fiecare și-l creează. Real Glam promovează stilul personal și alegerea accesoriilor, pantofilor, poșetelor care te reprezintă.

Rețeaua de magazine multibrand TEZYO s-a extins la 32 de magazine la nivel național și 4 magazine la nivel regional, în Austria și Cehia. Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine vine ca un nou pas în procesul de evoluție a brandului.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum: Epica, Le Colonel, Otter, Geox,  Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans. În fiecare dintre magazinele Tezyo se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil. În colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot