Millie Bobby Brown a contribuit la crearea noilor bijuterii Pandora Me

Millie Bobby Brown poate adăuga și denumirea de co-designer de bijuterii la o listă deja impresionantă de titluri, care include imagine și ambasadoare a colecției Pandora Me, odată cu lansarea globală a celui mai nou sortiment de bijuterii, pe 2 iulie.

Brown a colaborat cu designerii și directorii de creație Pandora pentru a dezvolta patru talismane și un cercel, care se va vinde individual, inspirate din viziunea lui Millie asupra verii. O stea de mare, un ananas, un flamingo, un val și o broască țestoasă sunt simbolurile pe care Brown a ales să le aducă la viață prin aceste creații.

Millie spune că i-a plăcut foarte mult acest proces de creare alături de echipa Pandora a talismanelor colorate și îndrăznețe pentru colecția Pandora Me 2020.

"Toate simbolurile pe care le-am ales sunt părțile mele preferate din întreaga vară, iar fiecare talisman are o însemnătate amuzantă sau reprezintă o amintire plăcută pentru mine”.

Actrița a creat împreună cu echipa Pandora un cercel, individual, pentru a-i aminti de unul dintre lucrurile pe care iubește să le facă la malul mării: să privească broaște țestoase înnotând. Gustul dulce al ananasului o duce cu gândul la vară, iar nuanțele de verde și auriu vibrant ale talismanului îl transformă într-un statement de stil îndrâzneț.

Bijuteriile create împreună cu Mille Bobby Brown sunt disponibile în ediție limitată, pentru numai șase luni, din 2 iulie până la finalul lunii decembrie 2020.

Să fiu ambasadoarea Pandora Me înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Millie. „Încă de mică am iubit bijuteriile Pandora, așa că este un vis devenit realitate să continui să lucrez cu un brand care pune pe primul loc auto-exprimarea prin intermediul stilului”.

Designerii Pandora și directorii de creație, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au lucrat îndeaproape cu Millie pentru a transpune moodboard-ul viziunii ei asupra verii în semnificația și forma noilor bijuterii din colecția Pandora Me.

"Millie Bobby Brown are o energie bună; este foarte spontană și are un punct de vedere clar. Este o tânără pasionată care iubește să spună povești și căreia nu îi este teamă să se autodescopere. Ea întruchipează perfect ceea ce înseamnă Pandora Me".

Fiecare talisman Pandora Me, finisat manual din argint 925 și zirconiu cubic colorat, poate fi adăugat pe brățările Pandora Me, pe broșa de siguranță și pe un nou colier Pandora Me. Cerceii din această colecție sunt vânduți individual, permițând astfel construirea unui stil dinamic și oferind libertate de exprimare.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot