Sărbătorește 22 de ani de Otter Distribution cu discounturi de 22% la toate produsele!

OTTER DISTRIBUTION sărbătorește 22 de ani de existență pe piața din România cu 22% reducere pentru toate brandurile din portofoliul companiei.

Grupul Otter Distribution, azi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața retailului de încălțăminte, a fost fondat acum 22 de ani.

Compania și-a început activitatea în 1997 prin reprezentarea și distribuirea de branduri internaționale, în anul 1999 a fost deschis primul magazin Otter și din 2002 a început extinderea rețelei care numără în acest moment 67 de magazine.

Grupul Otter Distribution deține 37 magazine Tezyo, 19 magazine Salamander, 6 Aldo, 2 Clarks și 3 magazine outlet.

Pentru că o astfel de aniversare nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă a unei baze de clienți fideli, în perioada 6 – 8  decembrie, OTTER DISTRIBUTION oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum și în magzinele online din portofoliu, reduceri de 22% la toată colecția de iarnă de încălțăminte și accesorii.

Indiferent de stilul care te definește, fie că ești adepta cizmelor, botinelor sau ghetelor în sezonul rece, că te axezi pe confort sau cauți să uimești pe toată lumea cu cele mai structurale tocuri de sărbători, aici vei găsi orice pereche de încălțăminte îți dorești, precum și accesoriile care să îți complimenteze ținuta.

În acest spirit, este momentul ideal pentru a achiziționa brandurile tale favorite, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Flavia Passini, Ugg, The Flexx, Gryxx, Bugatti, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Adidas, Cromia, Gabor, New Balance, Nike, Hugo Boss și Salamander, care au acum prețuri reduse cu 22%.

Noua colecție de iarnă propune o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii, care abordează variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne și cool, care se remarcă prin calitate, confort și diversitate stilistică. Anul acesta oferta de încălțăminte și accesorii de iarnă este una vastă, care încorporează un număr record de botine și cizme.

Iarna  aceasta, cizmele peste genunchi, cizmele cu tocuri atipice și botinele de inspirație western  înlocuiesc cu succes ghetele clasice de sezon și sunt piesele centrale pe care poți miza. Tocurile au devenit masive, cu forme arhitecturale, cu inserții de pietre și cu jocuri cromatice, potrivite oricărui outfit, aducând strălucire zilelor mohorâte.

Influențele urbane din moda de zi cu zi continuă să rămână în tendințe. Starurile selecției de pantofi sport debutează cu o explozie de culoare și design-uri fresh, cu tălpi „chuncky” inspirate de moda momentului. De asemenea, direcția cromatică este completată de culorile vibrante, neon în combinație cu nuanțele mai puțin intense.

Discounturile se aplică în toate magazinele din rețeaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Salamander, Aldo și Clarks, precum și online pe: www.tezyo.ro, www.otter.ro www.salamandershop.ro și aldoshoes.com.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot