TEZYO lansează noua colecție MUST HAVE pentru sezonul toamnă/iarnă 2019/2020

TEZYO, din rețeaua Otter Distribution, continuă campania de imagine REAL GLAM, care promovează stilul personal și alegerea pieselor care te reprezintă, iar în acest sezon vine cu o abordare inspirată din realitatea de zi cu zi și din micile detalii care te înconjoară -  REALITATEA, STILISTUL IDEAL.  Aceasta are la bază ideea că viața de zi cu zi este sursa de inspirație care ne conturează stilul unic și care ne completează creativitatea exprimării stilistice.

La TEZYO, noi considerăm că stilistul ideal este realitatea de zi cu zi, întâmplările și coincidențele amuzante, diversitatea și imprevizibilul orașului, frumusețea naturii, spontaneitatea aventurilor, toate ajung să traseze o călătorie stilistică originală și pun baza stilului tău propriu.

Noua colecție de toamnă-iarnă TEZYO propune o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii, care abordează variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne și cool, care se remarcă prin calitate, confort și diversitate stilistică.

► Selecția ideală de toamnă pentru femei

Juxtapunerile dintre materiale și aplicațiile metalice sunt principalele coordonate care descriu noua colecție TEZYO. Toamna aceasta, cizmele peste genunchi, cizmele cu tocuri atipice și botinele tip „cowboy” înlocuiesc cu succes ghetele clasice de sezon și sunt piesele centrale pe care poți miza. Tocurile au devenit masive, cu forme arhitecturale, cu inserții de pietre și cu jocuri cromatice, potrivite oricărui outfit.

Sneakerșii la putere

Influențele urbane din moda de zi cu zi continuă să rămână în tendințe. Starurile selecției de pantofi sport debutează cu o explozie de culoare și design-uri fresh, cu tălpi „chuncky” inspirate de moda momentului.

Focus: Animal Print & Nuanțe Neon

Una dintre cele mai influente tendințe din ultimele sezoane este imprimeul animal print, o alegere cool și stylish, potrivit nu numai în sezonul cald. De asemenea, direcția cromatică este completată de culorile vibrante, neon în combinație cu nuanțele mai puțin intense.

Men fashion

Piesele din selecția pentru bărbați rămân în culorile clasice, chiar dacă formele sunt mai îndrăznețe, excepție făcând piesele sport unde combinațiile de culoare completează formele atipice ale încălțămintei sportive.

Accesorii, genți – forme geometrice, supradimensionate

Elementele distinctive ale selecției de încălțăminte se regăsesc și în selecția de accesorii, care debutează cu modele de genți în forme geometrice, cu catarame fanteziste și supradimensionate. Ochelarii rotunzi, supradimensionați, cu lentile colorate au luat locul modelelor mici, atât de în vogă în sezonul de vară. Printre piesele must have se numără și cerceii asimetrici, cu forme geometrice, cu inserații de pietre sau perle, care completează perfect un outfit casual-urban sau unul sofisticat.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot