Ashlie Dias este noul Executive Chef Sheraton București

De la începutul lunii mai, Ashlie Dias este noul Executive Chef al hotelului Sheraton București. Întreg conceptul de F&B a trecut printr-un amplu proces de redefinire, respectând cele mai înalte standarde de calitate ale unui hotel de 5 stele. Echipa condusă de Ashlie Dias a refăcut meniul Avalon, meniul cofetăriei Centro, cel al Centro Bar, dar și pe cel destinat evenimentelor.

Ashlie Dias, unul dintre cei mai importanți Chefi din România, are peste 18 ani de experiență ca Executive Chef și o vastă expertiză în crearea de rețete și conceperea de meniuri. Ashlie s-a perfecționat la Culinary Institute of America, una dintre cele mai prestigioase școli de profil din lume, de unde a primit distincția de Executive Chef. După mai bine de 14 ani de activitate pe vase de croazieră, perioadă în care a interacționat și a experimentat în plan culinar diverse bucătării, Ashlie s-a mutat în România unde, din 2010 și până în 2017 a fost Chef la un binecunoscut hotel de 5 stele din București.   

► Avalon lansează un meniu nou, eclectic și rafinat

Ashlie Dias aduce la Avalon un concept unic prin abordarea creativă și eclectică a meniului. Influențelor mediteraneene li se adaugă rafinamentul bucătăriei franțuzești sau exotismul celei asiatice, păstrând, pentru fiecare preparat un element local. Astfel, în fiecare sezon sunt integrate în meniu ingrediente de bază locale, furnizate de producători certificați.

Meniul eclectic, gustul desăvârșit al preparatelor și atmosfera relaxantă poziționează Avalon în categoria ”elegant casual dining”. 

Ashlie Dias recomandă din noul meniu Avalon ”Line caught blue fin Tuna with Edamame persillade, skillet vegetables”, un preparat care surprinde prin îmbinarea stilului de preparare francez cu ingredinete specific japoneze, alături de cele mai savuroase legume românești; ”Risotto with spinach and smoked cheese, roasted cherry tomatoes”, care îmbină într-un preparat specific Italiei cel mai bun cașcaval afumat românesc, roșii și spanac proaspăt, de producție locală sau ”Slow cooked beef Ribs, scallion mashed potatoes, sautéed vegetables, roasted garlic”.

► Despre Sheraton București

Sheraton București este parte a lanțului hotelier Starwood Hotels & Resorts care a fost preluat în 2016 de către Marriott International. În urma preluării, Marriott a devenit cel mai mare lanț hotelier din lume cu 30 de branduri distincte (19 branduri din lanțul Marriott și 11 Starwood).

Cu 270 de camere, un centru modern de conferințe de 1.200 metri pătrați, și o zonă de restaurante recunoscută pentru calitatea serviciilor, Sheraton București oferă  oaspeților săi o experiență unică a confortului. Cu servicii și facilități recunoscute internațional ca fiind elita industriei de ospitalitate, hotelul aduce în premieră în România: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sweet Sleeper BedTM, Paired și programul de loialitate Starwood Preferred Guest.

Cu o istorie de 80 de ani, Sheraton este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri hoteliere la nivel internațional. 500 de hoteluri, din 75 de țări, fac parte din familia Sheraton.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot