Catrinel Menghia, noua imagine a campaniei Teilor Pure Diamonds

Noua campanie Teilor 2016 reflectă frumusețea și senzualitatea feminină în sclipiri hipnotizante de diamante. Imaginea unei femei sofisticate, senzuale și puternice se oglindește din nou în lentila magică a aparatului foto ghidat de Tibi Clenci. Personajul central al campaniei Teilor Pure Diamonds este Catrinel Menghia.

Pentru un designer, o bijuterie nu se naște doar dintr-o experiență estetică. O bijuterie trebuie să reprezinte un model de frumusețe funcțională, un accesoriu care se mulează perfect pe conturul corpului, devenind parte din acesta și expresia fizică a unor stări și senzații.

Colecția de bijuterii Teilor aleasă pentru realizarea campaniei Pure Diamonds este alcătuită din piese încrustate exclusiv cu diamante. Diamantul pur, translucid, cu o tăietură perfectă reprezintă cel mai bine brand-ul Teilor - bijuterii autentice, realizate prin procedee minuțioase din aur și pietre prețioase, create pentru totdeauna.

Atmosfera romantică în care se desfășoară povestea Teilor Pure Diamonds este conferită de nota exotică a orașului Istanbul. Pe valurile mării, în grădinile orientale sau pe treptele unui palat, diamantele sintetizează frumusețea și eleganța feminină, de fiecare dată, în reflexii prețioase.

Personajul central al campaniei Teilor Pure Diamonds este Catrinel Menghia. Feminitatea și farmecul ei natural s-au intensificat la atingerea bijuteriilor exuberante Teilor.

Despre Teilor

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță - excepțional reprezentate  în aur și pietre prețioase.  

De peste 10 ani încercăm să satisfacem dorințele unei clientele exigente prin colecții speciale de bijuterii, inele de logodnă, o gamă variată de verighete, cât și servicii la cele mai înalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente în vitrinele Teilor se numără și Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento în România.

Rețeaua de magazine Teilor este compusă din  locații aflate în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City București,Mega Mall si Promenada, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Jiu, Târgoviște, Brașov și Iași.

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se conturează în jurul conceptului de inovație. Punem accent pe exclusivismul și calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creată pentru a corespunde în detalii minuțiose preferințelor și personalității clienților noștri.

Vizionati clipul campaniei aici:

https://www.youtube.com/watch?v=Xcyy-tonTXc


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgost

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot