DAHLIA DIVIN Givenchy, un parfum țesut din fir de aur

DAHLIA DIVIN este un parfum luminos, asemenea creațiilor haute couture ale casei Givenchy. O apă de parfum strălucitoare pe care să o porți fără alte accesorii pentru a abunda de senzualitate.

Creat de François Demachy, compozitorul creațiilor olfactive, Dahlia Divin dezvăluie o aură luxuriantă cu accente floral-lemnoase.

Pentru a defini femeia Dahlia Divin, am creat un parfum delicat și încântător, o alchimie a notelor colorate cu cele zemoase, care amintesc de copilărie”, explică parfumierul. “Apoi, i-am oferit parfumului o nuanță solară, pentru a crea semnătura muzei radiante și remarcabile.”

Femeia Dahlia Divin își face apariția prin note de fructe aurii, prune galbene , care se întălnesc cu aromele intense ale buchetelor de flori albe dominate de florile de iasomie. La final, se afirmă notele lemnoase – vetiver, lemn de santal, patchouli – și lasă o amprentă memorabilă, senzuală și prețioasă.

Muza parfumului Dahlia Divin este la fel de strălucitoare precum aroma sa. O femeie cu o prezență ce emană strălucire, o frumusețe hipnotizană.

O artistă al cărei farmec, aură și talent a captivat întreaga lume.

Creațiile couture și parfumurile casei Givenchy împărtășesc aceeași preferință pentru lux și exclusivism.

Dahlia Divin repezintă alchimia dintre rochiile couture ale casei și cele mai exclusiviste arome.

Astăzi, firul rafinat care nu lipsește din cele mai spectaculoase creații Givenchy devine semnătura sticlei ce conține noul parfum Dahlia, captivant, prețios și extrem de luminos. Un parfum cu “aură” couture: Dahlia Divin.

Parfumul are o strălucire divină și răsfată pielea cu atingeri aromate voluptuoase. Are o putere divină și emană feminitate de la prima pulverizare.

Licoare sa divină este aurie și îl transformă într-o aromă infinit de dorită.

Muza sa divină este o divă de o frumusețe izbitoare, carismatică și un talent care inspiră.  Givenchy a creat parfumul zeițelor lumii moderne, o alchimie perfecta între Alicia Keys și Casa Givenchy. Artista are colaborare strânsă cu directorul de creație al Givenchy, Ricardo Tisci, acesta fiind creatorul ținutelor sale de scenă.

Astăzi, aceasta oferă casei Givenchy onoarea de a-și asocia pentru prima data numele cu un parfum.

Caristmatică, de o frumusețe senină și radiană, se dezvăluie așa cum nu a mai fost văzută până acum, eroina grațioasă a poveștii-mit Dahlia Divin.

Sticla parfumului Dahlia Divin amintește de cele mai fine rochii ale casei Givenchy: somptuoasă, feminină, cu o structură perfectă și bogată în detalii.

Toate elementele ei amintesc de creațiile couture. Silueta atemporală, cu linii perfecte și margini rotunjite; greutatea ideală a sticlei naturale.

Capacul stilizat în nuanțe de alb și beige. Literele embosate de pe cutia de parfum par țesute din cele mai prețioase fire. Și, bineînteles, firul de aur care înfrumusețează gâtul sticlei. Asemenea unei bijuterii couture, dă tonul lichidului aromat, însuși auriu, care strălucește prin pereții sticlei.

Un detaliu al rafinamentului absolut: logo-ul auriu Givenchy, vizibil și în spatele sticlei de parfum.

Parfumul este ambalat într-o cutie alba brodată cu linii beige și aurii, impactul tactil fiind similar broderiei celor mai fine țesături.

Meniul de Sarbatori propus de Dahlia Divin debuteaza cu un bol cu fructe aurii, prune galbene utilizate frecvent in gastronomia franceza si cultivata in zonele estice, urmate de o infuzie de flori de iasomie (simbol al feminitatii cu conotatii mistice) si de un elixir tulburator ce isi releva fatetele la 3-4 ore dupa “vaporizare”, alcatuit din vetiver, lemn de santal si patchouli.

Simfonia Sarbatorilor se deruleaza sub insemnele aurului divin si al protectiei solare, Dahlia Divin Le Parfum en Musique constituindu-se in talismanul ideal al oricarei femei ce detine puterea de a dezgheta inimi, doar prin simpla sa prezenta

Editia limitata Givenchy Dahlia Divin Le Parfum en Musique este disponibila exclusiv in parfumeriile Douglas incepand din luna noiembrie la pretul de 590 lei (EDP 75ml).

Dahlia Divin: strălucire capturată într-o sticlă de parfum!


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgost

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot