Noua colecție Artistry Supreme LX de la Amway, luxul absolut în îngrijirea tenului

Descoperiți frumusețea unui ten complet transformat, cu aspect mai ferm, mai îngrijit și cu 15 ani mai tânăr, cu ajutorul cremei regenerante și al cremei pentru ochi regenerante Artistry Supreme LX.

Semnele îmbătrânirii vizibile încep cu bioritmurile de 24 de ore ale epidermei. În cazul epidermei tinere, aceste ritmuri sunt sincronizate precis, pentru a regenera și a crea energie celulară.

Pe măsură ce organismul înaintează în vârstă, sincronizarea scade. Este posibil să readucem pielea la ritmul pe care îl are atunci când suntem tineri?

Aceasta este o întrebare căreia cercetătorii de la Artristry i-au găsit un răspuns odată cu descoperirea formulei din spatele colecției Artistry Supreme LX.

Compusă din două produse – Crema Regenerantă Artistry Supreme LX și Crema Regenerantă pentru Ochi Artistry Supreme – colecția are la bază o formulă inovatoare, precum și ingrediente de lux, printre care aurul de 24 de karate. Datorită cercetătorilor Artistry, acum este posibil să diminuați chiar și cele mai profunde riduri și să obțineți rezultate superioare în doar câteva săptămâni.  

Secretul stă în energia pielii

Analiza avansată a celulelor umane i-au făcut pe cercetătorii Artristry să înțeleagă că o reducere vizibilă a efectelor îmbătrânirii începe în cadrul bioritmurilor de câte 24 de ore ale pielii. Astfel, a fost descoperit un catalizator pe bază de plante care ar putea stimula resincronizarea acelor bioritmuri, ajutând la restabilirea aspectului tânăr al pielii.

Ca parte dintr-un studiu mai amplu, cercetătorii Artristry au colaborat cu un laborator specializat în domeniul botanicii, consacrat la nivel global și lider mondial în știința plantelor. Mai mult de 300 de plante din fiecare colț al lumii au fost evaluate în mod meticulos de către oamenii de știință de la Artristry, pentru ca apoi să aleagă o specie incredibilă și cu proprietăți terapeutice deosebite: Gardenia Grandiflora.

"În interiorul tulpinii acestei flori incredibile am descoperit proprietăți care o fac să prospere chiar și în cele mai nemiloase regimuri climatice. Am colaborat cu liderul mondial în cercetare botanică, care utiliza un proces biotehnologic inovator de distilare a tulpinilor de Gardenia Grandiflora, transformându-le      într-un elixir pur. Acest extract cu proprietăți deosebit de puternice ajută la resincronizarea bioritmurilor naturale ale pielii și îi stimulează abilitatea de regenerare a energiei sale revitalizante", a declarat Dr. Paul Seehra, director pentru Global Technology Discovery în cadrul Amway.

Complexul inovator CellEffect24 se împletește perfect cu celulele stem din Gardenia Grandiflora și intensifică abilitatea naturală a pielii de a se energiza. Această tehnologie de ultimă oră este îmbogățită cu aur de 24 de karate care contribuie la diminuarea ridurilor și a liniilor fine prin proprietatea sa de difuzie optică a luminii. De asemenea, compușii patentați Cardiolipin și L-Carnosine ajută la stimularea celulelor pielii.

"Complexul CellEffect24 este un amestec puternic de ingrediente eficiente și inovatoare. Formulele noastre conțin această tehnologie compusă din mai multe faze care reîncarcă, energizează, repară și protejează pielea, astfel încât să arate bine și să se comporte din nou ca atunci când era tânără",  a adăugat Dr. Paul Seehra.

"De fapt, un test de laborator pentru amestecul de Artistry Supreme LX, incluzând atât complexul CellEffect24, cât și extractul din tulpină de Gardenia Grandiflora, a arătat o creștere a vitalității pielii de 68 de ori mai mare decât în cazul pielii netratate", a mai spus Dr. Seehra.

Frumusețe inovativă, atât în interior, cât și în exerior

Prezentarea produselor din colecția Artristry Supreme LX a fost gândită într-o manieră rafinată. Finisaje auriu-metalice, care dau impresia unei bijuterii, contribuie la aspectul sofisticat al produselor și oferă un indiciu despre ingredientele prețioase conținute de acestea.

Capacul cremei regenerante Artristry Supreme LX are chiar 24 de fațete, simbolizând atât aurul de 24 karate infuzat în formula cremei, cât și cele 24 ore ale bioritmului unei persoane, inspirația pentru complexul CellEffect24.

Prin partea superioară a capacului se văd cele 24 de fațete din interior, imitând un orologiu și făcând o referință la aspectul de resincronizare pe care îl promovează crema.

Efectele Artistry Supreme LX

  • ► Liniile fine sunt diminuate instantaneu

  • ► Ridurile vizibile se vor estompa în 3 zile, iar zona ochilor va arăta mai tânără

  • ► În două săptămâni, aspectul pungilor de sub ochi va fi vizibil redus

  • ► După 4 săptămâni, aspectul îmbătrânit și subțiat al epidermei precum și petele pigmentare și ridurile profunde vor fi reduse, iar zona ochilor va avea un aspect tonifiat

  • ► În doar 38 săptămâni, tenul dumneavoastră se va simți cu 15 ani mai tânăr!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Smiley și Delia lansează „Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească

Smiley si Delia lanseaza „Ne vedem noi”, o piesa-eveniment, considerata de public si de cei din industrie ca fiind cea mai asteptata colaborare din muzica pop romaneasca a ultimilor ani. „Stiu ca... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot