ABOUT YOU lansează în premieră o colecție capsulă dezvoltată în parteneriat cu un creator de conținut din România

Retailerul online de modă anunță lansarea colecției ABOUT YOU x Laura Giurcanu, prima colecție capsulă creată în parteneriat cu un influencer din România. Noua colecția va fi disponibilă pe platforma digitală de fashion About You, începând cu 25 iunie.

Împreună cu ABOUT YOU, Laura Giurcanu a creat o serie de ținute perfecte de vară. Laura este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, care s-a remarcat prin pasiunea ei pentru modă, prin colaborările cu diverse branduri renumite, dar și prin combinațiile unice vestimentare prin care își inspiră urmăritorii.

Câștigătoare a celei de-a doua ediții a emisiunii Next Top Model, Laura este și model, și-a construit cariera colaborând cu reviste precum, Vogue, Elle și Cosmopolitan și a defilat pe podiumurile din New York, Milano și Paris.

Colecția va cuprinde 37 de articole, perfecte pentru o vară de neuitat. Piesele variază de la ținute casual la piese elegante, care să te pună în valoare în timpul unei ieșiri în oraș. Materialele folosite sunt vaporoase și se potrivesc pe orice tip de siluetă. Fiecare piesă este inspirată de stilul, paleta de culori și materialele favorite ale Laurei. Mai mult, campania a beneficiat și de o ședință foto conceptuală, în care Laura poartă articole din noua colecție.

Ne dorim să fim cât mai aproape de comunitatea din România și să le oferim o gamă largă de produse potrivite pentru stilul fiecărui client. De aceea este important pentru noi să colaborăm cu creatori de modă, artiști și influenceri locali și să aducem pe About You cât mai multe produse inspirate de ei. Ne bucurăm că lansăm în această vară prima colecție capsulă,  ABOUT YOU x Laura Giurcanu, care va fi urmată de alte parteneriate în acest an, explică Tamara Cingelová, Project Manager Exclusive Cooperations la About You.

„Colaborarea cu ABOUT YOU este una dintre cele mai frumoase experiențe și mă bucur că am reușit împreună să dezvoltăm o colecție specială, inspirată de stilul meu. Am gândit colecția astfel încât piesele să poată fi purtate ușor în combinații casual sau elegante și să fie potrivite mai multor stiluri”, ne spune Laura Giurcanu.

Compania lucrează la o serie de colecții pe care le dezvoltă în parteneriat cu influenceri locali, prin care vrea să încurajeze și să susțină comunitatea locală.

Colecția capsulă de vară în parteneriat cu Laura Giurcanu este prima lansată, mai multe proiecte vor fi anunțate în următoarea perioadă.

Descoperă noua colecție pe ABOUT YOU!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot