Colecția PINKO de Primăvară/Vară 2018

Colecția PINKO de Primăvară/Vară 2018 este plină de culoare, futuristă, florală, un mix unic între articole sport și dantelă, conformă cu cele mai în vogă trenduri ale sezonului.

Te vei îndrăgosti irevocabil de combinațiile neașteptate specifice colecției, de gențile iconice și de asimetriile creative.

PINKO exprimă energie și contemporaneitate, mixând în piesele colecției atât inspirația sport, dantela, fantezia tropicală, cât și detaliile unice, materialele impecabile, dovadă a stilului desăvârșit italienesc. Articolele sport supradimensionate, logo-mania și finisajele strălucitoare propun o nouă interpretare a ghetoului urban din anii ’90. Inserțiile tehnice, tivul elastic sau printul cu logo minimalizează eleganța dantelei, făcând-o deopotrivă cool și curajoasă. Transparența materialului expune naturalețea, iar topurile devin sport couture, explorând posibilități nelimitate de mix-n-match. Rochiile încalcă regulile bon-ton-ului, asimilând creativitatea stilului stradal, iar tăieturile și asimetriile conferă colecției un dinamism futurist. Culorile sunt solide și puternice – culori primare, roz, portocaliu fluorescent și alternează imprimeuri geometrice, precum dungile neregulate cu modele botanice-florale multicolore.

Articolele de zi cu zi reinterpretează ironic stilul femeii de afaceri. Lenjeria este scoasă în evidență de cămașa supradimensionată, pantalonii eleganți sunt accesorizați de detalii feminine, iar tăieturile și inserțiile bluzelor dezgolesc și scot în evidență brațele și spatele. Dantela face parte din ADN-ul PINKO și creează o versiune smart & cool, care se bazează pe combinații neașteptate. Transparența romantică a dantelei și a tulului alternează culorile pudrate cu nuanțe neon, iar accesoriile se inspiră din anii 1990 și completează look-ul cu utilizarea unor contraste ieșite din tipare - pantofii cu baretă, sandalele împănate și papucii accesorizați.

PINKO LOVE BAG

Gențile PINKO sunt o declarație de dragoste rescrisă de-a lungul timpului, ilustrată cu eleganță prin crearea unui model iconic, apelând la un stil unic, care transmite toate valorile măiestriei italienești.

Două păsări compun monograma Love Bird de pe catarama metalică, simbolizând dragostea pură și libertatea, puterea și ușurința, care disting universul feminin celebrat de PINKO.

Grafica utilizată reprezintă un statement al liberei exprimări. Denumirile modelelor vorbesc despre iubire, dar și despre curajul de a fi tu însăți: Love Me Tender, Together Forever, Believe in Yourself și You Are Strong.

Colecția de Primăvară/Vară 2018 interpretează elemente contemporane precum stofa, imprimeul army, dantela și dungile, utilizând detalii și tehnici contrastante: ținte metalice, insigne, cristale și imprimeuri tropicale. Poșetele în varianta mini sunt din nou foarte trendy - mici, încăpătoare și de-o eleganță rafinată. Modul în care sunt realizate toate aceste piese celebrează tradiția italiană și bunul gust.

Despre PINKO

Magazinul PINKO se află în Băneasa Shopping City, s-a deschis oficial în primăvara anului 2018 și este deținut de compania Solmar. Retailerul de modă cu o istorie de peste 20 de ani a adus pe piața din România branduri de lux foarte îndrăgite și de notorietate precum: Karen Millen, Max Mara Weekend, Marina Rinaldi, Desigual, Parfois, Yamamay. Și pentru că sunt mereu deschiși la tot ce înseamnă calitate superioară îmbinată cu un stil aparte, recent i-au făcut loc, în Băneasa Shopping City, celui mai nou brand intrat în portofoliul Solmar: PINKO.

Compania a fost înființată la începuturile anilor ’90 de Pietro Negra, Președinte și CEO, alături de soția sa, Cristina Rubini. PINKO este un brand de modă independent cu origini italiene și face parte din segmentul de luxury. Valorile PINKO sunt reprezentate de creativitate, inovație, calitate și analiză. Caracteristicile colecțiilor prezintă o atitudine unică și feminină, iar stilul femeilor este accentuat de elemente originale. PINKO se adresează femeilor de orice vârstă, care și-au apreciat feminitatea la potențialul maxim; ele sunt curioase, au o personalitate puternică și sunt pasionate de modă. În fiecare sezon, PINKO prezintă trei colecții pentru a crește interesul consumatorilor și pentru a garanta o evoluție constantă a articolelor:

Pre-Collection prezintă look-ul de zi cu zi al sezonului și propune stiluri clasice sau smart.

Black Collection este o colecție orientată către mai multe articole trendy.

PINKO Uniqueness este un laborator experimental care utilizează strategii inovatoare.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

La Mia Perla, întruchiparea olfactivă a perlei

Cunoașteți sentimentul acela de feminitate și încredere pe care îl aveți atunci când purtați o lenjerie de corp foarte frumoasă? În opinia mea, este exact sentimentul pe care ar trebui să-l transm... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot