Converse Renew Labs este acum în România!

Converse își continuă angajamentul pentru construirea unui viitor sustenabil, prin Renew Labs - un proiect unic ce duce mai departe abordarea de dezvoltare sustenabilă a brandului, dar care va și inspira și educa consumatorii despre cum să le ofere tenișilor o a doua viaţă.

Converse Renew Labs oferă posibilitatea celor care dețin o pereche de teniși Converse să vină cu ei la standul Converse din Piaţa Constituţiei, din cadrul evenimentului iMapp București, pentru a mări durata de viață a acestora, sau pur și simplu pentru a le da un aspect reîmprospătat.

Prezența ta la eveniment va fi o declarație de entuziasm față de mișcarea Renew, dar și una de iubire față de perechea ta de Chuck.

O echipă de profesioniști îi va curăța gratuit, cu multă atenție, vei primi sfaturi pentru întreținerea lor și vei pleca acasă cu aceeași pereche Converse, acum cu un aspect total diferit și reîmprospătat. În felul acesta, Converse vrea să încurajeze sustenabilitatea. Pantofii întreținuți într-un mod corect înseamnă, mai puține încălțări aruncate, ceea ce ajută mediul înconjurător. Iar dacă nu îi putem curăţa pe loc, îi vom prelua și în maximum 30 de zile lucrătoare ţi-i vom returna.

Așadar, dacă ai acasă o pereche Converse pe care nu prea o mai porţi, sau te atrage ideea de a le oferi un nou aspect, te așteptăm sâmbătă, 18 septembrie, în Piaţa Constituției, în cadrul evenimentului iMapp, la standul Converse. De acolo, ne vom ocupa noi de ei, absolut gratuit.

Campania Renew marchează o nouă eră de design a brandului, prin care transformă materialele considerate bune de aruncat în cea mai iubită încălțăminte din lume. Converse crede ca orice pas contează și întotdeauna va exista o cale de a reînnoi ceea ce faci și de a da o nouă viață vechiului.

Cu pași mici ca acesta, putem salva și avea grijă de planeta care ne este casă. Te așteptăm sâmbătă, 18 septembrie, la Converse Renew Labs, în cadrul evenimentului iMapp București, între orele 17.00-23.00, cu perechea ta de Converse.

Și nu uita să intri si pe pagina  de Instagram, @converse_românia, să afli ultimele noutăți!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot