Hailey Bieber sărbătorește aniversarea Levi’s® 501® prin personalizarea item-urilor favorite

Cel mai emblematic, cel mai căutat, cel mai popular și cel mai purtat item în ultimii 146 de ani... este modelul de jeans Levi’s® 501®.

În anul 1847, Levi Strauss a emigrat în Statele Unite, iar în 1853 când s-a declanșat goana după aur în California, a decis să se mute în San Francisco.

Acolo a început o afacere în industria textilă, iar în anul 1873 a creat unul dintre cele mai iconice articole vestimentare din toate timpurile – modelul de jeans 501®.

Fiind realizat înainte de existența fermoarului, nasturele button fly reprezintă elementul semnătură al Levi’s® 501®, un detaliu cheie ce definește acest model de jeans ce oferă mixul perfect dintre funcționalitate și stil.

În fiecare an pe data de 20 mai, Levi’s® sărbătorește ziua de naștere a primului model de jeans, Levi’s® 501®, care anul acesta împlinește 146 de ani! Levi’s® începe sărbătoarea mai devreme prin colaborarea cu nimeni alta decât Hailey Bieber. “Hailey întruchipează acea auto-exprimare autentică și optimistă ce reprezintă foarte bine modelul de jeans Levi’s® 501®.”, declară Jennifer Sey, Chief Marketing Officer Global Brands, Levi Strauss &Co.

Încă de la începutul celebrării zilei 501® din luna mai, cât și pe timpul festivalului în lunile iunie și iulie, Hailey își reinterpretează blugii și pantalonii scurți 501® cu note de neon – toate item-urile începând cu originalul 501® si continuând cu 501® Skinny sau Levi’s® Authorized Vintage.

În România, veți vedea emblematicul patch din spate reinterpretat într-o varietate de culori neon și veți putea face diferența alegând varianta favorită și personalizându-vă blugii 501® în orice Levi's® Tailor Shop.

 “Cred că este cea mai emblematică piesă vestimentară care există – îmi amintesc cât de bine mi s-a potrivit prima mea pereche de Levi’s® 501®. Din acel moment au devenit blugii mei preferați”, a declarat  Hailey Bieber.

De la debutul său ca articol de vestimentație cu funcție utilitară până la transformarea sa într-un articol vestimentar iconic, modelul de blugi 501® reprezintă o colecție impresionantă de povești, de fiecare dată alta.

Spre exemplu, blugii 501® au fost alegerea facută în materie de stil de unele dintre cele mai iubite figuri ale culturii pop – rebelul James Dean sau faimoasa Marilyn Monroe, devenind, cu timpul, o comoară vintage mult căutată. Astăzi modelul de jeans 501® este un must-have item care se găsește atât în garderoba bărbaților si femeilor din toată lumea, iar pentru mulți, este un articol esențial pentru viața de zi cu zi.

 “Este una dintre cele mai autentice și iubite figuri din lumea fashion, deci cine altcineva ar putea să se identifice mai bine cu unul dintre cele mai emblematice produse din lumea modei?”, declară Karyn Hillman, Chief Product Officer Global Brands, Levi Strauss &Co.

Alătură-te lui Hailey și personalizează-ți perechea de jeans 501® pentru a te pregăti pentru sezonul de festival și pentru a sărbători luna 501® în Levi’s® Tailor Shops din toată lumea.

Alege din gama nuanțelor neon: roz, portocaliu, galben, argintiu, verde sau alb și ieși în evidență vara aceasta. În plus este cea mai bună metodă de a sărbători cei 146 ani de la apariția modelului de jeans 501®.

Un fun fact despre patch-ul Levi’s® având imprimată imaginea a doi cai: este a cincea cea mai veche marcă din lume, ce datează din anul 1886. Ea ilustrează imaginea a doi cai ce merg în direcții opuse cu scopul de a destrăma o pereche de blugi. Este un timbru dedicat fanilor și a simbolizat, încă de la apariție, angajamentul brandului pentru sustenabilitate prin crearea unui produs menit să reziste.

Patch-uile neon vor fi disponibile în toate magazinele Levi’s® care dispun de Tailor Shop și anume: Afi Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall și în Constanța, iar produsele 501® se găsesc în toate magazinele Levi’s®din țară.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Hidratarea, rețeta unui ten frumos pe timp de iarnă

Trebuie să avem în vedere faptul că iarna usucă tenul şi îl deshidratează din cauza temperaturilor scăzute şi a vântului rece. Pielea este organul care ocupă cea mai mare suprafață din corp și are... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot