LEVI’S® prezintă colecția LEVI’S® LOOSE FIT PENTRU FEMEI și LEVI’S® 551®Z AUTHENTIC STRAIGHT PENTRU BĂRBAȚI, cei mai cool jeanși pentru sezonul de primăvară/vară 2021

Colecția LEVI’S® LOOSE FIT PENTRU FEMEI

Unii oameni aleg confortul în locul stilului, iar alții aleg stilul în locul confortului. Pentru Levi’s®, această dilemă nu a fost niciodată parte din ecuație. Îmbinarea perfectă dintre stil și confort, a fost mereu  punctul forte al brandului, ce se regăsește și în colecția de primăvară/vară 2021 prin gama extinsă de jeanși pentru femei: Loose Fit.

Jeanșii cu talia din ce în ce mai înaltă, cu croiul mai larg și lejer au revenit oficial în trend. Sezonul trecut, Levi’s® a prezentat colecția High Loose pentru femei cu talia foarte înaltă și croiul lejer, combinația perfectă dintre retro și modern a acelui moment. Sezonul acesta, brandul mizează pe  un vibe lejer și totuși contemporan prin noua gamă Loose fit: Tailored High Loose, High Loose Taper, Loose Straight, Loose Cargo și o gamă de pantaloni scurți Loose Fit.

Noul model Tailored High Loose are aceeași lungime în talie și același volum relaxat de la copasă pe picior, ca modelul clasic High Loose, dar vine cu o singură pensă pentru a creiona o siluetă mai dinamică. Modelul Loose Taper evidențiază o siluetă feminină datorită taliei înalte și croiului larg în partea de sus, care continuă cu o linie conică până deasupra gleznei, ce purtat cu un top crop și o pereche de sneakers, îl transformă în jeans-ul ideal pentru o ținută atât stylish, cât și relaxată. Iar pentru cei care caută vibe-ul anilor 2000, modelul Loose Straight are talia medie, este drept pe picior și lejer până la gleznă.

Nu în cele din urmă, Loose Cargo, inspirat din modelul clasic army, are aceeași talie medie ca Loose Straight și este conic pe picior.  

Pentru sezonul de vară, Loose fit își extinde gama de pantaloni scurți Levi’s®cu modelele High Loose Short și High Loose Bermuda pentru femei.  Modelul High Loose Short are talia înaltă și croiul lejer pe coapsă, în timp ce High Loose Bermuda are o lungime mai mare și vine mai strîmt pe picior. Ambele item-uri au o doză mare de nostalgie a anilor ‘90, dar sunt regândite pentru astăzi.  

Croiți cu responsabilitate

Modelele High Loose, în nuanțe de indigo și Loose Cargo sunt realizate din fibre de cânepă. Cânepa este tratată astfel încât să aibă imaginea și textura bumbacului. Cum cânepa necesită mai puțină apă, mai puține chimicale și mai puțin pământ pentru a crește, prin comparație cu bumbacul, acest lucru face ca jeanșii produși din cânepă să fie o soluție mai sustenabilă față de tradiționalii jeanși din bumbac.    

Modelele Tailored High Loose, Loose Straight, Loose Taper, High Loose Short și High Loose Bermuda sunt fabricate din materialul sustenabil Tencel™. Tencel™ este un material extrem de sustenabil și moale, fabricat din pastă de lemn reciclat și lemn din păduri de eucalipt și molid, gestionate în mod sustenabil.

Gama Levi’s® Loose fit include opțiuni variate, având o înălțime ridicată sau medie, de la crop la lung pe picior, până la pantaloni scurți. Fiecare cu rolul de a scoate în evidență o ținută, dar de a fi și durabil.

LEVI’S® 551®Z AUTHENTIC STRAIGHT PENTRU BĂRBAȚI

După mulți ani în care blugii skinny au fost în trend pentru bărbați, modelul drept a avut o revenire în forță în sezoanele recente. Pentru Levi’s®, acest lucru înseamnă întoarcerea în timp și găsirea croiului perfect pentru momentul actual. Până la urmă, când ești prezent pe piață de peste 150 de ani, cu siguranță vei găsi un croi care să acopere orice trend îți imaginezi. Iar aceasta este exact povestea din spatele noului model de jeans pentru bărbați din colecția de primăvară/vară 2021: Levi’s® 551®Z Authentic Straight.  

Inspirați din modelul original din anul 1961 Levi’s® 551 cu fermoar pre-micșorat – primul model de jeans de acest fel oferit de brand – noul 551®Z Authentic Straight este mult mai drept pe picior. Și la fel ca predecesorului său, i se potrivește mai bine un fermoar, spre deosebire de modelul cu butoni de închidere și un mare “E” Red  Tab cu două fețe.

Modelul 551®Z Authentic Straight este disponibil pe negru. Toate modelele din colecție sunt fabricate din fibre de cânepă.  

Noul jeans vine cu vibe-ul anilor ‘90, însă este ancorat în trendurile de astăzi și realizat în mod sustenabil.

Ambele colecții se găsesc în magazinele Levi’s® din țară. Pentru mai multe informații despre produsele Levi's®, accesați site-ul www.levi.com sau vizitați magazinele Levi's® din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Sibiu și Brașov.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot