Marks & Spencer oferă consiliere prin intermediul serviciului Bra Fit

Pe piață există o varietate de modele de sutiene din care poți alege, însă partea dificilă este să îl găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Marks & Spencer vine în ajutorul tău prin intermediul consilierilor din magazine, prin serviciul Bra Fit ce oferă îndrumare clientelor în alegerea sutienului potrivit, acesta fiind un articol esențial în garderoba multor femei.

Marks & Spencer recomandă măsurarea dimensiunii bustului, alegerea unui material confortabil și probarea mai multor stiluri, pentru a observa care sutien este cel mai avantajos. El trebuie să fie discret, confortabil și potrivit conformației corpului. Dacă este corect ales, acesta garantează o postură îmbunătățită, o ținută elegantă și un bust evidențiat.

5 reguli de bună purtare Bra Fit

1. Banda de sub cupă ar trebui să fie paralelă cu podeaua, cu o distanță de două degete între corp și elastic.

2. Partea centrală a sutienului ar trebui să fie fixă pe stern.

3. Bareta din lateral ar trebui să urmărească linia cutiei toracice și să nu ajungă la țesutul mamar.

4. Sânii ar trebui să se așeze complet în cupa sutienului, fără depășească marginea cupelor sau să creeze un efect inestetic.

5. Baretele sutienului ar trebui să fie lejere, cu o distanță de două degete între umăr și baretă. În acest fel, se va obține presiunea perfectă pentru susținerea umerilor.

Alegerea corectă a sutienului are la bază mai multe criterii, iar consilierii Marks & Spencer vor ști exact ce să îți recomande. Clientele pot merge în oricare dintre magazinele Marks & Spencer din București unde pot beneficia de consultanță specializată, gratuită. Astfel, vor putea scăpa de dificultatea alegerii sutienului potrivit și se vor bucura de experiența interesanță pe care serviciul Bra Fit îl pune la dispoziție.

Să găsești modelul perfect de sutien este la fel de important precum mărimea corectă a acestuia, de aceea, trebuie să iși cunoști foarte bine silueta. Fii deschisă și încearcă noi mărimi recomandate de consilierii specializați. Să te obișnuiești cu o nouă mărime poate fi dificil, mai ales dacă până acum ai purtat o măsură nepotrivită pentru tine.

Înainte să îți achiziționezi un sutien, fă-ți o idee despre tipul de sutien pe care ți-l dorești – de zi cu zi, fără bretele, pentru sport sau pentru ocazii speciale. La M&S, consilierii Bra Fit te vor face să te simți cât mai confortabil și relaxată posibil!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Noi ținute Femme Luxe

Dragilor, pentru că prietenii de la Femme Luxe îmi propun noi și noi produse, vreau să vă mai prezint patru ținute, potrivite pentru orice vârstă.

► Black Cargo Slim Fit Trouser

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot