Marks & Spencer prezintă colecția Goodmove - Summer21

Pentru vara lui 2021, colecția Goodmove promovează un stil inovator, venind totodată în atenția consumatorilor cu o serie de propuneri versatile și ușor de accesorizat. Colecția cuprinde ținute ușor de purtat în timpul antrenamentelor, fiind susținută de materiale durabile, la care se adaugă o tehnologie inovatoare.

Printre modelele cele mai populare din acest sezon se numără vestele, pantalonii scurți în dublu strat, precum și opțiuni versatile de jachete.

Îmbinarea țesăturilor inovatoare, cu uscare rapidă și absorbție a umezelii, la care se adaugă tehnologia anti-frecare și compresie zonală au ca efect îmbunătățirea mișcării pentru un plus de confort pe tot parcursul zilei.

Colecția prezintă o paletă de culori contemporană de la gri rece, până la tonuri vibrante de roz și albastru, care se completează perfect cu modelele contrastante cu imprimeuri animal print.

În materie de încălțăminte, vedeta colecției din acest sezon este în continuare pantoful sport tricotat. Disponibil în nuanțe de negru, bleumarin și gri, acest model de tip șosetă oferă o potrivire perfectă ce permite o mișcare mai rapidă în timpul antrenamentelor.

La baza realizării modelelor din colecția Goodmove se află tehnologia Tencel™ ce se bazează pe o construcție redusă a cusăturilor, proprietăți antibacteriene și fețe tricotate biodegradabile. 

Orice activități alegeți să realizați în acest sezon, făceți-o în stil Goodmove. Your rules, your move!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot