Marks & Spencer prezintă colecția Summer Holiday Shop

Marks & Spencer a pregătit pentru sezonul călduros o nouă colecție pentru toată familia. De la piese elegante cu imprimeuri îndrăznețe și multă culoare și până la accesorii în nuanțe pastelate și ușor de integrat în ținutele lejere de vară, selecția pe care Marks & Spencer o propune pentru acest sezon are scopul de a vă oferi o stare de bine atunci când purtați piesele indiferent că sunteți pe o plajă în vacanță sau alegeți să ieșiți cu prietenii la o terasă în centrul orașului.

Selecția de piese destinată femeilor este alcătuită din imprimeuri diverse, unde atât rochiile clasice și costumele de baie, cât și accesoriile pot transforma orice ținută simplă într-una care te va scoate din anonimat.

Costumele de baie includ inovații inteligente, cum ar fi Secret Slimming ™ fiind totdată rezistente la clor. În acest fel, oricine se poate bucura o perioadă mai lungă de timp de confortul materialelor, dar și de un stil care nu se demodează ușor.

Colecția destinată bărbaților este versatilă și ușor de purtat în mai multe combinații, atât pe o plajă în vacanță, cât și la o ieșire în oraș cu prietenii.

Într-o paletă de culori neutre ce conferă ținutelor un aer contemporan și lejer, însă fără a exclude imprimeurile și culorile îndrăznețe care sunt perfecte pentru a fi purtate în sezonul actual.  

O paletă veselă de culori la care se adaugă și printuri grafice sunt elementele care caracterizează cel mai bine colecția de vară Marks & Spencer destinată celor mici.

Întreaga gamă se bazează pe materiale ușoare, care oferă confort și lejeritate atunci când sunt purtate, iar astfel copiii se pot bucura de toate activitățile pe care le desfășoară fără nicio grijă.

Colectia este disponibila si pe www.markesandspencer.com/ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot