Cele mai noi articole din categoria Auto Expresso

 1 2 3 >  Ultima ›

Summer Meet: Expoziție de mașini personalizate la Mega Mall, prezentată de subTURAT

În perioada 5-13 august, Mega Mall București va găzdui subTURAT Summer Meet, un eveniment dedicat iubitorilor de mașini personalizate. De la design exterior spectaculos până la motoare puternice care lasă în urmă chiar și automobilele special pregătite pentru curse, vizitatorii pasionați vor avea parte de o experiență memorabilă.

Începând cu data de 5 august, vizitatorii vor avea ocazia unică de a admira în premieră 14 mașini modificate care însumează peste 2000 de cai putere. Această mini-expoziție va fi găzduită la nivelurile 0 și 1 ale centrului

Porsche România deschide primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice, în Băneasa Shopping City

Începând cu luna aceasta, MOON CITY E-mobility Lounge și-a deschis porțile pentru pasionații de inovație și sustenabilitate. Acesta se află în Băneasa Shopping City și este primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice. 

MOON CITY E-mobility Lounge este o incursiune în prezentul modern, dar și în viitor, constituindu-se într-o “casă” a progresului sustenabil, în care vor fi expuse, periodic, modelele electrice aparținând mărcilor Volkswagen, Audi, Skoda și CUPRA, cu scopul de a face ca electromobili

Sun Plaza în parteneriat cu Renovatio e-charge deschide 19 stații de reîncărcare mașini electrice

Centrul comercial Sun Plaza din București, în parteneriat cu Renovatio e-charge, a deschis, pe 7 decembrie 2021, 19 stații e-charge, care pot încărca simultan 20 de mașini electrice. Astfel, Sun Plaza devine centrul comercial cu cele mai multe stații de încărcare e-charge din București.

Stațiile electrice sunt amplasate în parcarea subterană a centrului comercial, la nivelul minus 2 (-2), pe culoarea roșie, aproape de ieșirea care face legătura cu bulevardul Calea Văcărești.

Putere mild-hybrid și tehnologii noi de conectivitate și asistență a șoferului pentru modelul îmbunătățit Kia Stonic (facelift)

Modelul Stonic îmbunătățit (facelift) oferă acum șoferilor o gamă eficientă de sisteme noi de propulsie  ‘Smartstream’, cu inovații care contribuie la îmbunătățirea eficienței. Printre acestea, modelul Stonic oferă acum noul sistem de propulsie pe benzină mild-hybrid ‘EcoDynamics+’ de 48V și este echipat de asemenea, cu noua transmisie manuală inteligentă ‘clutch-by-wire’, dezvoltată de companie.

Designul interior și exterior al modelului Stonic rămâne în mare măsură neschimbat, totuși, proprietarii au o libertate mai mare de

Cargus deschide punctul Ship & GO cu numărul 500, în România

Cargus se dedică conectării fiecărui aspect al cumpărăturilor online din România și pune la dispoziția magazinelor online tot mai multe opțiuni de livrare, susținând jucătorii din comerțul electronic să crească vânzările prin utilizarea unui serviciu de expediere și recepție a coletelor (click & collect) ieftin, flexibil și performant, care atrage și fidelizează consumatorii.

Compania a investit constant în dezvoltarea serviciului click & collect sub marca Cargus Ship & Go, crescând succesiv numărul de locații convenabile de puncte de acces, fie p

Mașinile noi, livrate chiar și cu un an întârziere. Una dintre cauze: nu reciclăm suficient

Criza componentelor electronice a lovit industrii importante la nivel mondial, inclusiv industria auto, unde lipsa semiconductorilor necesari a frânat, chiar blocat, fluxul producție-livrare. S-a ajuns astfel în situația în care persoanele care au comandat o mașină nouă să fie anunțate că o vor primi chiar și peste un an. Fabrici întregi și-au încetinit și chiar stopat activitatea din această cauză.

Mai mult, există cazuri în care clienții au fost anunțați că modelele auto comandate nu mai sunt disponibile, și nici mașini cu anumite dotări suplimentare.

Porsche România și Porsche Finance Group își reîntăresc angajamentul pentru sustenabilitate prin mobilitate

Investiția într-un viitor sustenabil este un efort susținut, un deziderat posibil datorită implicării tuturor, de la autorități până la organizații și indivizi. Grupul Porsche continuă să facă pași definitorii către sustenabilitate, printr-o abordare ce incorporează consistența în privința promisiunii de a se concentra pe modelele full electrice, accesibilitatea față de aceste modele prin pachete și promoții adresate consumatorilor, precum și asigurarea unor experiențe electrice, prin diverse campanii.

Cu o viziune care înglobează inovația, inteligența artificială ș

Audi lansează în România două noi modele 100% electrice: Audi e-tron GT și Audi Q4 e-tron, primul SUV electric compact din gamă

Audi continuă să își extindă portofoliul de modele electrificate și lansează în România Audi e-tron GT și Audi Q4 e-tron – primul SUV electric compact din gamă. Noile modele îmbină eleganța și viziunea progresistă într-un design spațios, sportiv și pur electric. Acestea dispun de motoare electrice, neutre din punct de vedere al emisiilor de CO2, cu performanță ridicată în ceea ce privește încărcarea și capacitățile dinamice.

Audi e-tron a fost in anul 2020 cel mai bine vândut la nivel mondial printre vehiculele electrice fabricate de pr

Ford și Castrol dezvoltă împreună noi lubrifianți avansați pentru rețeaua oficială de reprezentanțe Ford din România

Castrol continuă să își consolideze parteneriatul pe termen lung cu Ford Motor Company în România lansând o gamă updatată de lubrifianți Ford-Castrol MAGNATEC dezvoltați de către cele două companii. Gama, inclusiv două noi formule cu tehnologie inovatoare DUALOCK, a fost dezvoltată pentru a oferi protecție non-stop la fiecare pornire.

Disponibil exclusiv prin reprezentanțele Ford, Ford-Castrol MAGNATEC este singurul ulei de motor recomandat de Ford. Noua gamă Ford-Castrol MAGNATEC are un nou branding, cu produse de dimensiuni mai mici, având ca obiectiv crește

Cele mai iubite mașini retro românești pot fi admirate la Mega Mall, în cadrul expoziției „Mașini de altădată”

Inconfundabilele automobile românești care au scris istorie, Dacia, Oltcit și ARO, pot fi admirate, în perioada 6-22 noiembrie, la Mega Mall, în cadrul expoziției „Mașini de Altădată”.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, la nivelul 0 și 1 al mall-ului, 10 modele de mașini retro românești și chiar și un exemplar al celebrei motociclete Carpați, din colecțiile unor pasionați de mașini vintage. Mai mult, va fi organizată și o serie de tururi ghidate de către bloggerul și jurnalistul auto Alin-Alexandru Ionescu (Mașinistul) în cadrul cărora part


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe