Sun Plaza în parteneriat cu Renovatio e-charge deschide 19 stații de reîncărcare mașini electrice

Centrul comercial Sun Plaza din București, în parteneriat cu Renovatio e-charge, a deschis, pe 7 decembrie 2021, 19 stații e-charge, care pot încărca simultan 20 de mașini electrice. Astfel, Sun Plaza devine centrul comercial cu cele mai multe stații de încărcare e-charge din București.

Stațiile electrice sunt amplasate în parcarea subterană a centrului comercial, la nivelul minus 2 (-2), pe culoarea roșie, aproape de ieșirea care face legătura cu bulevardul Calea Văcărești.

O altă premieră este stația e-charge de tip fast charge, ce poate încărca mașini cu o putere de până la 75kw, prima de acest gen dintr-un centru comercial.

Tipuri de stații de încărcare disponibile în Sun Plaza:

Există trei  tipuri de stații de încărcare pentru vehiculele electrice și plug-in-hybride, amplasate în parcarea subterană, pe culoarea roșie:

 ►16 stații de încărcare AC, fiecare având putere de încărcare de pâna la 22kW (medium charge), 8 stații cu priză tip 2 și 8 stații  cu cablu tip 2.

 1 stație de încărcare DC (fast charge) de 75kW, cu priză 1x CCS/ 1x ChaDeMo. În utlizare se pot folosi ambii conectori în paralel. 

 2 stații de încărcare DC (fast-charge) de 50kW , cu priză 1x CCS / 1x ChaDeMo.

Credem că viitorul va fi orientat din ce în ce mai mult către tehnologii inovative, cu impact pozitiv pentru mediul înconjurător. Mijloacele ecologice de transport au devenit din fericire tot mai populare, motiv pentru care parteneriatul cu Renovatio, cea mai vastă rețea din România de stații de încărcare a mașinilor electrice, este un demers firesc care ne ajută să îmbunătățim experiența de cumpărături a clienților care dețin mașini electrice sau plug-in hybrid. Dorim să încurajăm transportul sustenabil și să reducem amprenta de carbon și ne străduim permanent să aducem în fața comunității noastre un centru comercial contemporan cu soluții cât mai moderne”, au punctat reprezentanții Sun Plaza.

Stațiile de încărcare sunt disponibile în permanență, în programul de funcționare al centrului comercial.

Stațiile de încărcare din mall-ul Sun Plaza pot fi folosite prin intermediul aplicației e-charge.

- Aplicația e-charge permite  controlul stației de încărcare (start/stop) direct de pe telefonul mobil, afișarea informațiilor despre status-ul stației în timp real (liber/ocupat/ defect), informații despre locație și legătura cu aplicații de navigație pentru a ajunge la locație. Sistemul de ticketing al aplicației permite trimiterea de mesaje direct către persoana responsabilă din cadrul companei.

Aplicația este disponibilă în GooglePlay sau AppStore.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe